24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ParkAround. Μία δωρεάν εφαρμογή για να βρίσκετε parking στην Αθήνα!

    Πόσες φορές, μετά από άπειρες αναζητήσεις σε μία περιοχή, θα θέλατε όσο τίποτα να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο βαλιτσάκι του Sport Billy και να φύγετε. Επειδή αυτό δε γίνεται η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι το ParkAround.

    Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βρει parking στην Αθήνα (πόλη, αεροδρόμιο και λιμάνι) σε πάνω από 100 χώρους στάθμευσης και στις πιο οικονομικές τιμές που ξεκινάνε από 1 μόλις ευρώ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Web αλλά και ακόμη πιο εύκολα ως δωρεάν εφαρμογή σε κινητό iPhone ή Android.

    parkaround

    To ParkAround έχει φροντίσει για όλα καθώς παρέχει στο χρήστη αναλυτικές οδηγίες για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει από το σημείο που βρίσκεται έως το parking.

    Εκτός από ωραία στάθμευση στην Αθήνα προσφέρεται και στάθμευση μακράς διαρκείας για το Αεροδρόμιο (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) ή για το λιμάνι του Πειραιά με αποκλειστικές ParkAround εκπτώσεις.

    parkaround2

    Εκτός από τον κλασικό τρόπο πληρωμής με μετρητά, ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα να πληρώσει online με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική).

    Τέλος, με το πρόγραμμα ανταμοιβής “Παρκάρεις και Κερδίζεις” με κάθε κράτηση συγκεντρώνετε πόντους για μελλοντικές εκπτώσεις στη χρήση του ParkAround.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles