21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Parrot Jumping Night drone, το υπέρτατο “επίγειο” drone! [hands-on]

    Τα drones κατακλύζουν την αγορά και την καθημερινότητά μας και φυσικά δεν είναι τυχαίο…πέρα από μια “νέα μόδα”, είναι τα οικονομικά “τηλεκατευθυνόμενα” που από παιδιά επιζητούσαμε, αλλά φυσικά δεν είχαμε τα μέσα να αποκτήσουμε και δεν υπήρχε η τεχνολογία που θα έκανε εφικτή τη δημιουργία τους. Τώρα, όμως, υπάρχουν παντού γύρω μας drones…Του αέρα, του νερού, του εδάφους, όπως το Parrot Jumping Night drone που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα!

    parrot jumping night drone (4)

    Ανήκει στην κατηγορία του “εδάφους”, το οποίο σημαίνει πως μπορεί να καλύψει άνετα αποστάσεις ανεξαρτήτως τοποθεσίας, δεν θα κολλήσει εύκολα χάρη στα ειδικά του “λάστιχα” και το καλύτερο, μπορεί να πηδήξει αρκετά ψηλά ώστε να ανέβει σκαλοπάτια, τραπέζια ή όπου αλλού θέλετε! Είναι πολύ ευκίνητο και διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα ώστε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone σας χωρίς καν να έχετε οπτική επαφή, αλλά και να τραβάτε video με αυτή. Ιδανικό για… κατασκοπεία, καθώς έχει και φώτα LED ώστε να φωτίζει το δρόμο του στο απόλυτο σκοτάδι!

    parrot jumping night drone (6) parrot jumping night drone (7) parrot jumping night drone (1) parrot jumping night drone (5) parrot jumping night drone (8)

    Βγάλαμε το Parrot Jumping Night drone στη γιορτινή Αθήνα και δείξαμε στους περαστικούς το τι μπορεί να κάνει, σε ένα καθαρά αστικό περιβάλλον, αν και δεν είχε πρόβλημα να “λερωθεί” και στο χώμα. Θα θέλαμε λίγο καλύτερη αυτονομία από τη μπαταρία του (ειδικά τα “jumps” την καταναλώνουν εν ριπή οφθαλμού) και ακτίνα χρήσης, αλλά δεν παύει τα καταφέρνει εξαιρετικά στις περισσότερες περιστάσεις! Θα το βρείτε στα καταστήματα Public, μαζί με όλη τη γκάμα drones της Parrot και τα αξεσουάρ/ανταλλακτικά τους. Απολαύστε το εν δράσει!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles