19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πάρτε μία πρώτη γεύση από το John Wick: Chapter 2

    Το ερχόμενο Σάββατο και στο New York Comic Con θα προβληθεί το επίσημο trailer της ταινίας, ωστόσο μέχρι τότε μπορούμε να παρακολουθήσουμε το πρώτο teaser του John Wick: Chapter 2. Οι fans που θα γεμίσουν την αίθουσα στο Madison Square Garden θα μπορέσουν να ρωτήσουν το καστ και τους παραγωγούς διάφορες λεπτομέρειες για την ταινία και να δουν αποκλειστικό υλικό από τη δυναμική επιστροφή του John Wick.

    wickbar

    Στο Chapter 2 ο Keanu Reeves θα στηθεί και πάλι μπροστά στην κάμερα του Chad Stahelski για να ερμηνεύσει τον hitman που ενώ έχει αποσυρθεί, θα ξαναπιάσει τα όπλα για να εκδικηθεί όλους τους αθεράπευτα κακούς αυτού του κόσμου. Το μεγάλο του αντίπαλο στο φιλμ θα υποδυθεί ο Common, μεγάλο όνομα του hip-hop.
    Ο David Leitch έχει αφήσει τον Stahelski να σκηνοθετήσει μόνος του το sequel αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά καθήκοντα παραγωγού. Ο Derek Kolstad έγραψε το σενάριο και της δεύτερης ταινίας που είναι μία παραγωγή της Summit Entertainment, θυγατρική της Lionsgate.
    Να θυμίσουμε πως το project του 2014 με budget μόλις 20 εκατομμύρια δολάρια, έφερε 86 στο box office κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και οδήγησε στο δεύτερο φιλμ. Και κάτι μας λέει πως θα έχουμε και τρίτο στο μέλλον.
    Το John Wick: Chapter 2 θα βγει στις αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles