18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Patrick Stewart ερμηνεύει όλους τους ενοχλητικούς τύπους που συναντάς σ’ ένα αεροπλάνο

    Τύποι που σου σπάνε τα νεύρα και σου χαλάνε την διάθεση υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα και παντού. Οι πιο ανεπιθύμητοι ωστόσο είναι εκείνοι που πρέπει να τους υποστείς για κάμποση ώρα, ενώ βρίσκεσαι σ’ ένα περιορισμένο χώρο όπου δεν μπορείς καν να μετακινηθείς. Για παράδειγμα μέσα σ’ ένα αεροπλάνο.

    patrickstewart_planes

    Ο Jimmy Kimmel παρουσίασε στο show του μία έρευνα που συγκέντρωσε τις χειρότερες περιπτώσεις, που, για κακή σου τύχη, μπορείς να πετύχεις σ’ ένα αεροπλάνο και σκέφτηκε να αναπαραστήσει όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που χωρίζονται ανά κατηγορία. Ε και φυσικά “έτυχε” να έχει στο στούντιο τον εκπληκτικό Sir Patrick Stewart, για να τον βοηθήσει να γίνει το επιχείρημα ακόμα πιο “γραφικό” και να νιώσουμε τον “πόνο” του συνεπιβάτη.
    Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε τον “Chatty Charlie”, ξέρετε τον τύπο που δεν λέει να σταματήσει να σας πιάνει την κουβέντα όσο κι αν δείχνετε την ενόχλησή σας, τουλάχιστον φέρτε στο μυαλό σας τον Stewart και ίσως βρείτε το όλο μαρτύριο λίγο πιο υποφερτό.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles