16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Περιφερειακό «αυνανιστήρι»; Κι όμως!

    Πρόσφατα διάβασες (;) το αφιέρωμα που κάναμε για τα πιο περίεργα περιφερειακά κονσολών. Ε λοιπόν σήμερα ήρθε να προστεθεί σ’ αυτά ακόμα ένα και μάλιστα στην κορυφή της λίστας! Ο λόγος για το  Ju-C Air, το οποίο ναι μεν εμφανισιακά φέρνει στο PS Move, λειτουργικά όμως δε, έχει κάποιες αξιοπρόσεκτες διαφορές με το περιφερειακό τηςSony. Η κυριότερη είναι πως μέσα του βάζεις το… εχμ… ματζαφλάρι σου, το καβλιτζέκισου.

    Το Ju-C Air, λοιπόν, το οποίο θα έρχεται σε πακετάκι μαζί με το ερωτικό παιχνίδι Custom Maid 3D, είναι ουσιαστικά ένα ασύρματο χειριστήριο… αυνανισμού το οποίο αντιδρά σε πραγματικό χρόνο στην ταχύτητα και το βάθος του μπες-βγες σου, ενώ οι κινήσεις που κάνεις έχουν αντίκτυπο σε αυτές των –θηλυκών- χαρακτήρων στην οθόνη. Εκτός αυτών, το… αυνανιστήρι® διαθέτει έναν αναλογικό μοχλό και ένα κουμπί μαζί με δεξί και αριστερό κλικ. Με λίγα λόγια μεγάλε, δεν θα χρειαστεί να αφήσεις τον μπαργαλάτσο σου ούτε στιγμή από το χέρι!

    Επειδή σε βλέπουμε να ξερογλείφεσαι, το πακετάκι με το Ju-C Air και το Custom Maid 3D θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 22 Φεβρουαρίου με κόστος γύρω στα 110€.

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles