20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Παίξτε όλα τα παιχνίδια του Game Boy στον browser σας!

    Nintendo Game Boy… 3 λέξεις, αμέτρητες ώρες διασκέδασης για πολλές γενιές gamers που μεγάλωσαν με τις handheld κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας. Super Mario, Mortal Combat, Zelda, Pokemon, Donkey Kong, Tetris… η λίστα ατελείωτη, όπως και οι αναμνήσεις μας.

    playr 1

    Αν, όπως οι περισσότεροι, δεν έχετε πλέον το Game Boy σας, δεν λειτουργεί ή δεν έχετε τις κασέτες που κάποτε είχατε (ή θέλατε αλλά δεν αποκτήσατε ποτέ γιατί μη ξεχνάμε, ήταν ακριβές για το τότε χαρτζιλίκι μας), υπάρχει μια εύκολη και δωρεάν πρόταση για να απολαύσετε όλους τους αγαπημένους σας τίτλους από Game Boy και Game Boy Color, στον υπολογιστή, online, μέσω του browser!

    playr 2

    Το playr.org είναι το “μαγικό” site που όλοι περιμέναμε και αναζητούσαμε και διαθέτει πάνω από 800 (!) δημοφιλείς τίτλους που φορτώνουν και παίζουν μέσω του browser σε λίγα δευτερόλεπτα! Στην πλειονότητά τους παίζουν αψεγάδιαστα, με ελάχιστες περιπτώσεις απώλειας του συγχρονισμού σε κάποια σημεία, που δε θα σας ενοχλήσουν. Μπορείτε να ορίσετε τα controls στο πληκτρολόγιο σας όπως θέλετε (π.χ. με WASD ή με βελάκια για τον σταυρό κ.λπ.) και με ένα απλό login στο site, μπορείτε να κάνετε και “save game”, μάλιστα όχι μόνο ένα αλλά περισσότερα, ώστε να συνεχίζετε τη δράση από εκεί που την αφήσατε! Και φυσικά, δε θα μείνετε ποτέ από μπαταρίες όπως τότε…

    Ακόμα περιμένετε;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles