21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Συλλεκτικό phaser gun από το σύμπαν του Star Trek δημοπρατείται για… $60.000!

    Οι fans του Star Trek συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο φανατικούς που υπάρχουν, καθώς αρκετοί από αυτούς είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ακόμη και μία μικρή περιουσία για να αποκτήσουν οποιοδήποτε αυθεντικό αντικείμενο προέρχεται από τον κόσμο της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας. Τώρα, οι πιο ευκατάστατοι φίλοι του Star Trek περιμένουν πως και πώς να ξεκινήσει η δημοπρασία για ένα 47-ετών phaser gun (πιστόλι… laser), το οποίο θα δημοπρατηθεί με τιμή εκκίνησης στα 60.000 δολάρια!

    William Shatner As Captain James T. Kirk

    Το εν λόγω phaser gun, είναι ένα από τα δύο που έχουν απομείνει και τα οποία κατάφεραν να επιβιώσουν μέχρι σήμερα. Το συγκεκριμένο αντικείμενο χρησιμοποιήθηκε τον Μάρτιο του 1968 στο τέλος της δεύτερης σεζόν και με τον τερματισμό της σειράς έναν χρόνο αργότερα, κατόρθωσε να επιβιώσει όταν τα περισσότερα σκηνικά και αντικείμενα του σετ πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Το συγκεκριμένο «όπλο» με άγνωστο τρόπο έφτασε στα χέρια ενός συλλέκτη, ο οποίος το κράτησε σε καλή κατάσταση μέχρι σήμερα. Αν και εκ πρώτης όψεως, το εν λόγω αντικείμενο δεν αποτελεί κάτι που να σου τραβάει το μάτι, ωστόσο μόνο και μόνο το γεγονός ότι είναι τόσο σπάνιο, είναι βέβαιο ότι θα δελεάσει πολλούς συλλέκτες και φανατικούς φίλους του Star Trek.

    phaser-590x330

    Για να πάρετε μία γεύση από την τρέλα των geeks για το Star Trek, το Ressikan Flute (ένα είδος διαστημικού φλάουτου) που χρησιμοποιούσε ο Jen-Luc Picard (Patrick Stewart) στο Star Trek: Next Generation, πωλήθηκε για 48.000 δολάρια, όταν η προτεινόμενη τιμή εκκίνησης δεν ξεπερνούσε τα 1.200 δολάρια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles