20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Philips Brilliance 275C5 review: Τεχνολογική υπεροχή και μοναδικό design!

    Η Philips είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μία σειρά από ποιοτικά προϊόντα στον χώρο των monitors, τα οποία δεν ξεχωρίζουν μόνο για τις πολύ καλές δυνατότητες τους, αλλά και για το πραγματικά υπέροχο design του. Το monitor Philips Brilliance 275C5 δεν αποτελεί την εξαίρεση στο κανόνα, καθώς πρόκειται για ένα 27 ιντσών monitor από το επάνω ράφι, το οποίο διαθέτει αρκετές λειτουργίες, οι οποίες θα καλύψουν και με το παραπάνω τόσο τους επαγγελματίες users, αλλά και τους χρήστες που προσανατολίζονται σε ένα monitor που θα τους χαρίσει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας. IB_S_BASIC_COPYRIGHT =

    Εξωτερική εμφάνιση και τεχνολογίες αιχμής!

    Παρατηρώντας τo Philips Brilliance 275C5, το πρώτο στοιχείο της που κλέβει την παράσταση είναι το μεγάλο Bluetooth στρογγυλό ηχείο (2×7 Watts) που δεσπόζει στη βάση τού, το οποίο κάνει το monitor της Philips να διαφέρει από τα υπόλοιπα monitors της κατηγορίας του. Επιπλέον, τα bezels του 275C5 είναι πάρα πολύ λεπτά, ενώ ο βραχίονας που συγκρατεί και ενώνει την οθόνη με τη βάση, χαρίζει αρκετή σταθερότητα. Οι διαθέσιμες υποδοχές βρίσκονται τοποθετημένες  στο πίσω τμήμα, όπου εκεί υπάρχουν 2xHDMI, 1xMHL-HDMI, 1xD-SUB (VGA), audio jack, θύρα για headphones και η θύρα για τη τροφοδοσία. Τα πλήκτρα ελέγχου που βρίσκονται στο μπροστινό τμήμα είναι touch και διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο απόκρισης που προσφέρουν στο χρήστη. To βάρος της συσκευής ανέρχεται στα 5.67 κιλά και οι ακριβείς διαστάσεις του είναι 23.8 (M) x 61.3 (Π) x 46.7 (Y) εκατοστά.  IB_S_BASIC_COPYRIGHT =

    Πέραν του εξωτερικού design (που ακολουθεί τη γραμμή Moda 2), η Philips έχει ενσωματώσει μία σειρά από τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα εικόνας και προσφέρουν υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Η SmartKolor technology για παράδειγμα προσφέρει μοναδική ζωντάνια στα χρώματα και εμπλουτίζει το φάσμα των χρωμάτων, ενώ η SmartContrast αναλύει τις εικόνες που εμφανίζει το monitor και διαχειρίζεται καλύτερα το contrast. Τέλος με την τεχνολογία του smartTxt παρουσιάζονται πιο καθαρά και ευκρινή τα fonts που εμφανίζονται στην οθόνη. Εκτός από τις προαναφερθείσες τεχνολογίες η Philips έχει προσθέσει μία σειρά από modes, τα οποία χαρίζουν καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά ή προσαρμόζουν κατάλληλα την ποιότητα της οθόνης, έτσι ώστε να διαχειρίζεται καλύτερα  αλλά και games.

    IB_S_BASIC_COPYRIGHT =

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Philips Brilliance 275C5 βασίζεται σε ένα LED AH-IPS panel με ανάλυση 1920×1080 pixels, το contrast ratio του ανέρχεται στα 1000:1 (typical), τα brightness levels του ανέρχονται στα 250 cd/m², ενώ ο χρόνος απόκρισης στα 5ms (Gray to Gray).

    275C5_3

    Μία δελεαστική πρόταση!

    To Philips 275C5 διαθέτει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά, που το καθιστούν μία άκρως δελεαστική πρόταση. Το 27άρι monitor της Philips με τιμή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 350 με 370 ευρώ, είναι ικανό να τραβήξει τόσο την προσοχή των επαγγελματιών που αναζητούν ένα monitor για τις καθημερινές δουλειές τους, όσο και των υπόλοιπων πιο «mainstream» χρηστών που ψάχνουν ένα δυνατό monitor που θα καλύψει με σχετική άνεση τις ψυχαγωγικές τους αναζητήσεις.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles