21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το PhotoMath λύνει μαθηματικές εξισώσεις μέσω κάμερας και σε Android!

    Η ομάδα του PhotoMath χαρακτηρίζει την εφαρμογή ως αριθμομηχανή κάμερας, μιας και λειτουργεί διαφορετικά από τα υπόλοιπα κομπιουτεράκια. Οι χρήστες δε μπορούν να πληκτρολογήσουν μαθηματικές πράξεις ή εξισώσεις στην εφαρμογή, αλλά μπορούν να σκανάρουν μέσω κάμερας μια μαθηματική πράξη ή συνάρτηση και να βρουν τόσο το αποτέλεσμα αυτής, όσο και τη διαδικασία μέχρι τη λύση.

    PhotoMath app

    Είχαμε πρώτο ασχοληθεί με το PhotoMath πριν κάποιους μήνες, όταν η εφαρμογή είχε κυκλοφορήσει για iOS και Windows Phone. Πλέον, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για Android συσκευές με λειτουργικό 4.1 και άνω.

    Το PhotoMath μπορεί να αξιοποιηθεί με αρκετούς τρόπους, όπως για παράδειγμα ως βοηθός για παιδιά τα οποία λύνουν μαθηματικά σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, ή ακόμη και ως βοηθητικό εργαλείο για γονείς τα οποία βοηθούν τα παιδιά με το διάβασμα στα μαθηματικά. Μερικοί, δε, ίσως το χρησιμοποιήσουν και σε κάποια εξεταστική στα ΑΕΙ!

    Μέχρι και σήμερα, το PhotoMath χρησιμοποιούν πάνω από 11 εκατ. χρήστες σε iOS και Windows Phone, αριθμός ο οποίος αναμένεται να εκτοξευθεί με την κυκλοφορία στο Android. Μέσα στον Ιανουάριο μονάχα, πάνω από 8 εκατ. μαθηματικά προβλήματα λύθηκαν χάρη στην εφαρμογή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles