18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Picdeck για live αναζητήσεις του Instagram σε πολλαπλές στήλες!

    Το Instagram είναι ένα Κοινωνικό Μέσο το οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στις κινητές συσκευές, έχοντας αφήσει τη web έκδοση του αρκετά «φτωχή». Οι χρήστες μπορούν μέσω υπολογιστή να δουν είτε την αρχική σελίδα με περιεχόμενο όσων ακολουθούν, είτε το προφίλ τους.

    picdeck for instagram

    Μία νέα υπηρεσία με ονομασία Picdeck έρχεται να κάνει πιο πλούσια την web εμπειρία του Instagram. Η ονομασία της υπηρεσίας θυμίζει αυτήν του TweetDeck και δεν είναι τυχαίο, καθώς μπορεί και λειτουργεί όμοια για Instagram φωτογραφίες, αντί για tweets.

    Ανοίγοντας το Picdeck και πραγματοποιώντας σύνδεση στον Instagram λογαριασμό σας, αμέσως θα δείτε μία στήλη με τις φωτογραφίες των χρηστών που ακολουθείτε, η οποία ανανεώνεται αυτόματα και σε ζωντανό χρόνο με νέο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας στήλες με φωτογραφίες συγκεκριμένων χρηστών, είτε συγκεκριμένων hashtags.

    Ένα μειονέκτημα της υπηρεσίας είναι πως οι χρήστες δε μπορούν να κάνουν like ή να αφήσουν σχόλιο στις φωτογραφίες, γενικότερα να αλληλεπιδράσουν με αυτές, καθώς η υπηρεσία στέλνει τους χρήστες στο Instagram για περισσότερα. Το Picdeck χρησιμοποιείται, δηλαδή, ως μηχανή αναζήτησης και προβολής φωτογραφιών.

    Τέλος, το Picdeck πρόκειται για μία πολύ νέα υπηρεσία, μόλις λίγων ημερών, η οποία μάλιστα δημιουργήθηκε μέσα σε 10 ώρες και 33 λεπτά χάρη σε ένα Marvel internal Hackday. Όπως φαίνεται, έπεται και συνέχεια νέων λειτουργιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles