13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις; Αναζήτησε την ιδανική συνταγή μαγειρικής στο Pinterest!

    Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί τι να μαγειρέψετε και δε βρίσκετε μία κατάλληλη πρόταση; Το Pinterest είναι γνωστό για τα pins που διαθέτει με εικόνες διαφόρων φαγητών και πολλές φορές ακόμη και με τις συνταγές τους. Το δύσκολο σημείο για κάποιο χρήστη ήταν να βρει τα σωστά pins με συνταγές μαγειρικής ανάμεσα στο ντόρο, κάτι το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο μέσω νέων φίλτρων αναζήτησης!

    pinterest recipes search

    Πραγματοποιώντας αναζήτηση με όρους σχετικούς με τη μαγειρική, π.χ. υλικά μαγειρικής ή ονόματα πιάτων ή πρώτες ύλες, οι χρήστες μπορούν να δουν νέες επιλογές για φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων τους σε pins με συνταγές μαγειρικής. Συγκεκριμένα, μπορούν είτε να επιλέξουν όλες τις διαθέσιμες συνταγές σχετικά με τον όρο που πληκτρολόγησαν, είτε συγκεκριμένες επιλογές, όπως μεταξύ των άλλων φαγητά για χορτοφάγους (Vegetarian), χωρίς γλουτένη (Gluten free), ακόμη και γλυκά (Indulge me).

    Η αναζήτηση στα ελληνικά με όρους μαγειρικής φαίνεται να μη λειτουργεί, οπότε αρκεστείτε στην αγγλική γλώσσα, στην οποία θα βρείτε τόσες πολλές συνταγές μαγειρικής, όσες δεν έχετε φανταστεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles