14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σούπερ! Παίξτε δωρεάν στον browser σας τα ιστορικά games της Atari!

    Η Atari είναι μία ιστορική εταιρεία η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη του gaming, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι έβαλε τις βάσεις για την ανάπτυξη και εξέλιξη των video games. H Atari βέβαια σήμερα δεν είναι η εταιρεία-κολοσσός που ήταν κάποτε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει τις gaming ρίζες της. Εάν σας αρέσει το retro gaming και οι ιστορικοί arcade τίλοι της Atari, όμως σας περιμένει μία μικρή έκπληξη, καθώς πλέον μπορείτε να συνδεθείτε με τον browser σας και να παίξετε μερικούς από τους πιο ιστορικούς τίτλους της εντελώς δωρεάν!

    Atari-cartridges 2

    Στην browser-based virtual console της Atari σας περιμένουν ιστορικά arcade games, με τη λίστα να περιλαμβάνει τα  Asteroids, Centipede, Missile Command, Pong, Super Breakout κ.ά. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι τίτλοι είναι αναβαθμισμένοι με σύγχρονα γραφικά, μουσική και ηχητικά εφέ, τα οποία χαρίζουν μία πιο φρέσκια νότα στους ιστορικούς τίτλους με τους οποίους μεγάλωσαν εκατομμύρια gamers.  Επιπλέον, όλα υποστηρίζουν multiplayer και το σημαντικότερο όλων είναι φυσικά ότι είναι… δωρεάν! Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα, πατήστε εδώ και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το καλύτερο αγχολυτικό της ημέρας, όπου και εάν βρίσκεστε στη δουλειά, στρο σπίτι… παντού!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles