18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το PlayStation 4 Slim (χαλώντας την έκπληξη της Sony)!

    Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου η Sony θα παρουσίαζε σε ένα ειδικό event το PlayStation 4 Neo, μία upgraded έκδοση της γνωστής κονσόλας. Ωστόσο, από ότι φαίνεται το “μενού” της 7ης Σεπτεμβρίου περιελάμβανε και άλλες “εκπλήξεις”, καθώς όπως διέρρευσε η Sony δεν θα αποκάλυπτε μόνο το Neo, αλλά και μία Slim έκδοση της υπάρχουσας κονσόλας. Το πάρτι των φημών ξεκίνησε την Κυριακή, όπου έκανε την εμφάνιση του στα forums του Neogaf, ένα compact-sized μοντέλου του PS4. Μάλιστα, ο χρήστης (με το ψευδώνυμο στο Twitter: Shortman82) που τις ανέβασε ισχυρίστηκε ότι η Slim έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας έφτασε στα χέρια του αφού την αγόρασε από το site δημοπρασιών Gumtree!

    PlayStation 4 Slim 5

    Φυσικά, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις (και επειδή η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς έχουν δει πολλά «fake» και αρκετά πετυχημένα concepts τα μάτια μας) περιμέναμε να δούμε το πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη ιστορία. Πολλοί άλλωστε ήταν εκείνοι που (δικαιολογημένα) θεώρησαν ότι η συσκευή που εμφανίστηκε στα forums του Neogaf, δεν ήταν παρά ένα καλοφτιαγμένο προϊόν του Photoshop ή ένα αρκετά πειστικό 3D printed ομοίωμα του PS4. Τελικά, όμως το γνωστό έγκριτο gaming site Eurogamer ήρθε για να δώσει λύσει στο μυστήριο, καθώς ο δημοσιογράφος Richard Leadbetter του Digital Foundry ήρθε για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της νέας πιο λεπτής έκδοσης του PS4. Ο δαιμόνιος Richard κατόρθωσε να επικοινωνήσει με τον χρήστη που ισχυριζόταν ότι προμηθεύτηκε την κονσόλα και μάλιστα μετέβη στο σπίτι του Shortman82, όπου και τράβηξε σε video το PS4 Slim να bootάρει στο main menu (το video κατέβηκε στη συνέχεια, ύστερα από legal notice της Sony).

    PlayStation 4 Slim 4

    PlayStation 4 Slim 3 (Large)
    PlayStation 4 Slim 2
    Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το PlayStation 4 Slim (μοντέλο με κωδικό: CUH-2016A) να είναι περίπου 20 με 25% πιο μικρό σε μέγεθος με πιο συμμαζεμένο design (ξεχωρίζουν οι στρογγυλοποιημένες άκρες του) από την αρχική κονσόλα, ενώ παρόλο που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα specs του (η Sony άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση) εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι μία low-end έκδοση της original κονσόλας (θα έρχεται με σκληρό στα 500GB). Περισσότερα για αυτό όμως αναμένεται να μάθουμε στο event της 7ης Σεπτεμβρίου, για αυτό λιγάκι… υπομονή μέχρι τότε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles