13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η νέα updated Ultimate Player Edition του PlayStation 4 με σκληρό δίσκο στο 1TB!

    Σπουδαία νέα για όλους τους gamers που σκέφτονται να αγοράσουν μία κονσόλα Sony PlayStation 4! Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι σήμερα μία νέα έκδοση του το PlayStation 4 που φέρει την ονομασία Ultimate Player Edition και φέρει σύστημα με σκληρό δίσκο 1TB (διπλάσιας δηλαδή χωρητικότητας από το τρέχον μοντέλο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αγορά) θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου.   PS4_B1TB_JetBlack_3D_CEN

    Το PlayStation 4 Ultimate Player Edition προσφέρει όλες τις κορυφαίες λειτουργίες του PlayStation, με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο προκειμένου να κατεβάσετε και να ολοκληρώσετε τα κορυφαία παιχνίδια της αγοράς. Η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS4 μέσα στο 2015 θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, όπου θα κυκλοφορήσουν κορυφαία παιχνίδια όπως τα πολυαναμενόμενα Until Dawn, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King και God of War III: Remastered.

    Dual Shock Controller

    Οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, προκειμένου να κατεβάσουν απευθείας στο σύστημα τα αγαπημένα και ολοκαίνουρια παιχνίδια τους από το PlayStation Store (PS Store). Μέσω του PS Store όλοι οι gamers μπορούν να απολαύσουν πρώτοι τους κορυφαίους νέους τίτλους, αφού προσφέρει τη δυνατότητα προπαραγγελιών. Η λειτουργία auto-download επιτρέπει την αυτόματη λήψη των τίτλων που έχετε προπαραγγείλει στο PS4, ούτως ώστε να μπορείτε να παίξετε από το πρώτο δευτερόλεπτο της κυκλοφορίας τους. Με το PlayStation 4 Ultimate Player Edition έχετε στη διάθεσή σας ακόμη περισσότερο χώρο προκειμένου να κατεβάζετε άμεσα τα κορυφαία παιχνίδια της αγοράς.  Με περισσότερα από 20.2 εκατομμύρια τεμάχια να έχουν πουληθεί παγκοσμίως, το PS4 καταγράφει την ταχύτερη και δυναμικότερη ανάπτυξη κονσόλας στην ιστορία του PlayStation. Το λανσάρισμα του PlayStation 4 Ultimate Player Edition, προσφέρει σε όλους την ιδανική ευκαιρία να παίξουν τα κορυφαία παιχνίδια στο ισχυρότερο σύστημα και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία gaming και ψυχαγωγίας.

    ps4

    Εκτός από τα παραπάνω, όμως το PlayStation 4 Ultimate Player Edition θα είναι 10% ελαφρύτερο από την core έκδοση της κονσόλας και θα προσφέρει 8% χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ και το κάλυμμα του σκληρό δίσκου θα είναι κατασκευασμένο από ματ υλικό για να προστατεύει από τις δαχτυλιές. Αναμφίβολα, το νέο PS4 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αγαπηθεί από τους gamers και σίγουρα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε για την τιμή του (κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles