23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ποδοσφαιριστής σπάει χειριστήριο μετά από ήττα στο FIFA!

    Χάνεις από τον κολλητό σου στο FIFA 14. Και μπριζώνεις άσχημα. Τα παίρνεις ρε παιδί μου, σου γυρνάνε τα άντερα, ανάβουν τα λαμπάκια και όλα τα σχετικά. Μέχρι που φτάνεις; Μέχρι την… κουζίνα για νερό; Ε, ο Ρομέλου Λουκάκου, ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Έβερτον, πήγε ένα βήμα παραπέρα!

    romelu-lukaku-broken-controller
    Τουλάχιστον το χαίρεται! Όχι πες μου, εσύ θα ‘σουν έτσι αν είχες μόλις σπάσει ένα χειριστήριο; Και να ‘χεις χάσει και στο FIFA…

    Ο Λουκάκου έπαιζε παρέα με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν φορ της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, FIFA 14 την Παρασκευή. Έλα που όμως ο Μιραλάς ήταν απ’ ό,τι φαίνεται καλύτερος του Λουκάκου με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τόσο πολύ τον τελευταίο, που εκείνος έσπασε –άγνωστο με ποιον τρόπο- το χειριστήριο του PS3 του! Και επειδή αυτά είναι… τρόπαια, εννοείται πως απαθανάτισε τη στιγμή και ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, με την υπόσχεση πως την επόμενη φορά θα είναι εκείνος που θα κερδίσει!

    Λουκάκου και Μιραλάς έχουν γίνει κολλητοί φέτος στην Έβερτον. Συμπατριώτες γαρ, φαίνεται πως έχουν κάτι ακόμα κοινό κι αυτό δεν είναι άλλο από τη… ροπή προς το κάψιμο στο gaming!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles