19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ποιος βοήθησε τον Jim Carrey να αντέξει τις 8½ ώρες του make up για το Grinch;

    O Jim Carrey ως γνωστόν είναι θεοπάλαβος, οπότε τι πιο φυσικό να συνδέεται η καριέρα του με ορισμένες εντελώς απίθανες ιστορίες. Ωστόσο αυτή που είδε το φως πρόσφατα είναι πραγματικά από άλλο ανέκδοτο. Ο Carrey ήταν καλεσμένος του Graham Norton στο διάσημο βρετανικό τηλεοπτικό show, και αυτό που διηγήθηκε είναι πράγματι από τα ανήκουστα.

    grinch

    O Carrey που ήταν καλεσμένος μαζί με τον Jeff Daniels στα πλαίσια του promotion του sequel του Dump and Dumper, αναφέρθηκε κάποια στιγμή στην μεταμόρφωση που είχε υποστεί για τις ανάγκες του How the Grinch Stole Christmas και του περίφημου καλικάντζαρου.
    Ο Carrey κάθισε την πρώτη ημέρα στην καρέκλα του make up και σηκώθηκε μετά από 8½ ώρες! Φυσικά τρελάθηκε, κλώτσησε τοίχους από τα νεύρα του και μετά πήγε κάρφι στον σκηνοθέτη Ron Howard για να του πει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει αυτό το πράγμα.
    Έπρεπε να βρεθεί μία λύση. Ποια ήταν αυτή; Η CIA! Περίπου… Άκουσον, άκουσον ο “fixer” της παραγωγής, αυτός που βρίσκει λύσεις σε κάθε θέμα που δημιουργείται, πήγε και βρήκε έναν ειδικό που έδινε συμβουλές σε πράκτορες της CIA για το πως να αντέχουν στον πόνο και τον πήγε στον Carrey! Όχι δεν κάνουμε πλάκα, καλά διαβάσατε.
    Δείτε το video και θα τα μάθετε όλα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles