21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Pokéball Aimer: η θήκη για το κινητό που χρειάζεσαι αν παίζεις Pokémon Go!

    Το να πιάσεις «τερατάκια» στο Pokémon Go ακούγεται απλό: βρες ένα τερατάκι και πέτα μια φανταστική μπάλα σε αυτό με τη βοήθεια του δαχτύλου σου. Η πραγματικότητα όμως είναι αρκετά πιο δύσκολο, αν δεν τοποθετήσεις σωστά το δάχτυλο σου στην οθόνη και δεν στοχεύσεις άψογα, η μπάλα θα πάει στο πλάι και θα το χάσεις. Υπάρχουν δύο λύσεις σε αυτό το πρόβλημα: μπορείς να εξασκηθείς αρκετά ή μπορείς να εκτυπώσεις σε 3D εκτυπωτή μια γελοία στην εμφάνιση θήκη για το κινητό σου που θα σου λύσει τα χέρια.

    wee

    Η αλήθεια είναι ότι η θήκη Pokéball Aimer είναι στην πραγματικότητα ένα έξυπνο μικρό εργαλείο. Η κατασκευασμένη κατά παραγγελία θήκη μπαίνει σε ένα iPhone 6 και δημιουργεί έναν οδηγό που καθοδηγεί το δάχτυλο του παίχτη στο κέντρο της οθόνης με στόχο να πιάσει ο παίχτης ολόσωστα το πλασματάκι.

    Δυστυχώς, καλύπτει μεγάλο μέρος της οθόνης, έχει μόνο μερικά κοψίματα για τα βασικά κουμπιά. Υπάρχει ένα παράθυρο σε σχήμα Pokéball που επιτρέπει στον παίχτη να βλέπει τον στόχο του, αλλά η θήκη είναι στην ουσία χρήσιμη μόνο κατά τη διάρκεια που πετά ο χρήστης την μπάλα.

    Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρεθεί για τις μάχες, το μενού και τον οδηγό GPS. Η θήκη κάνει επίσης κάποιες δύσκολες βολές εφικτές. Μικρό το τίμημα για να πιάσεις ένα Psyduck. Θέλεις και εσύ μια; Μπορείς να βρεις τα σχέδια δωρεάν στο My Mini Factory, το μόνο που σου σου λείπει είναι ο 3D εκτυπωτής.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles