24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Portal. Ένα πρωτότυπο εύκαμπτο και wearable smartphone!

    Το Indiegogo και το Kickstarter και γενικότερα όλα τα crowdfunding sites αποτελούν ένα γόνιμο πεδίο για την ανάπτυξη πολλών καινοτόμων ιδεών. Μία από αυτές τις πρωτοποριακές ιδέες είναι και το Portal, ένα περίεργο αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον smartphone, το οποίο είναι απολύτως εύκαμπτο και εκτός αυτού, μπορεί παράλληλα να φορεθεί στο χέρι του χρήστη!

    Portal2

    Το wearable smartphone όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί του διαθέτει μία TFT οθόνη 6 ιντσών και σίγουρα πρόκειται για μία συσκευή που με το μεγάλο μέγεθος της, σου γεμίζει το μάτι! Σύμφωνα με τους εμπνευστές του το Portal, θα διαθέτει έναν multi-core επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, 4 κάμερες (!) και μία customized έκδοση του λειτουργικού Android. Επιπλέον, η περίεργη αυτή συσκευή ουσιαστικά θα συνδυάζει την ευχρηστία και την αξιοπιστία ενός wearable gadget με τη λειτουργικότητα ενός smartphone, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τις δυνατότητες ενός fitness tracker (δηλαδή όλα μαζί… σε ένα!). Επίσης, οι δημιουργοί του αναφέρουν ότι το Portal θα είναι αδιάβροχο και θα προστατεύεται από ανθεκτικό Kevlar! Οι υποστηρικτές που επιθυμούν να το αποκτήσουν, δεν έχουν παρά να καταβάλλουν το ποσό των 349 δολαρίων, με την εκστρατεία να επιχειρεί να πιάσει το ποσό των 300.000 δολαρίων (τη στιγμή που γραφόταν το άρθρο είχε συγκεντρώσει λίγο παραπάνω από 10.000 δολάρια με 27 ημέρες να απομένουν ακόμα).

    Portal

    Αναμφίβολα, είναι από τις πιο περίεργες και high-tech συσκευές που έχουμε δει ποτέ, αν και η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο της μέγεθος, μάλλον θα δυσκολέψει όλους εκείνους που θα προσπαθήσουν να τη φορέσουν. Ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται μία εξαιρετικά πρωτότυπη προσπάθεια που θυμίζει κάτι… από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Δείτε το video που ακολουθεί, ενώ εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες και τις χρήσεις του Portal, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles