19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πόσοι celebrities θα διαφημίσουν τα Windows Phone 8 τελικά;

    Φαίνεται πως η Microsoft έχει μεγάλα σχέδια για τα Windows Phone 8 και για την προώθησή τους κάνει τα πάντα. Δε διστάζει, λοιπόν, να επιστρατεύσει και (πολλές) διασημότητες…


    Το ξεκίνημα έγινε με το event παρουσίασης της νέας έκδοσης του λειτουργικού της αμερικανικής εταιρείας, στο οποίο έδωσε το “παρών” η Jessica Alba.

    Στην Αγγλία, τα Windows Phone 8 και το Kid’s Corner διαφημίζονται, αυτή την περίοδο, από την παρουσιάστρια Holly Willoughby, ενώ στις ΗΠΑ η AT&T και η Nokia χρησιμοποιούν τον κωμικό Will Arnett για την παρουσίαση του Nokia Lumia 920.

    Επιπλέον, η τραγουδίστρια Ke$ha “προμοτάρει” στο νέο της video-clip το εντυπωσιακό νέο smartphone της Nokia στο εντυπωσιακό “κίτρινο” χρώμα του.

    Τώρα, η Βρετανική “The Sun” μιλάει για τη χρήση ακόμη περισσότερων διασημοτήτων από τη Microsoft στο προσεχές μέλλον. Έτσι, φαίνεται ότι σε διαφημιστικά spots των Windows Phone 8 θα συμμετάσχουν ο διάσημος rapper και παραγωγός Jay-Z, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Gwen Stefani αλλά και ο Άγγλος ηθοποιός και παρουσιαστής James Corden.

    Η Microsoft δεν είναι, βέβαια, η μόνη τεχνολογική εταιρεία που έχει καταφύγει σε διάσημους πρόσφατα για την προώθηση των προϊόντων της. Αρκεί να θυμηθούμε τις διαφημίσεις της Apple για το Siri, στις οποίες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Martin Scorsese, John Malkovich, Zooey Deschanel και Samuel L. Jackson.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles