23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πότε βγαίνει το iPhone 6;

    Έλα, καιρό είχαμε να το συζητήσουμε το θέμα και σε βλέπουμε που έχεις ανεβάσει δέκατα. Οι φήμες για το iPhone 6 διαδίδονται πλέον πιο γρήγορα κι απ’ το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα το μεσημέρι όμως η ερώτηση του εκατομμυρίου είναι μία: πότε θα βγει;

    iphone-6

    Οι περισσότερες φήμες, εικασίες, μαντεψιές, προβλέψεις, υπολογισμοί και θεωρίες κάνουν λόγο για τον Σεπτέμβριο. Η προϊστορία τουλάχιστον αυτό δείχνει: iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου, iPhone 5s στις 20 Σεπτεμβρίου. Αν θες να το αμβλύνουμε λίγο, τότε δεδομένου του ότι το iPhone 4s είχε λανσαριστεί στις 14 Οκτωβρίου, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε για το iPhone 6 την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2014.

    Αναλυτής δε της KGI Securities που ειδικεύεται στα θέματα της Apple (μανάβης δηλαδή…;) υποστήριξε ακριβώς το ίδιο: ο Ming Chi-Kuo προέβλεψε πως το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του έτους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρκετά μεγαλύτερο απ’ ό,τι είναι τώρα. Έβγαλε δε στη φόρα και ολόκληρο timeline με τις προβλέψεις του για φέτος σε ό,τι αφορά τα της Apple! Το ίδιο υποστηρίζουν πάντως εφημερίδες και πρακτορεία ειδήσεων ανά τον κόσμο: όλοι βλέπουν λανσάρισμα του iPhone 6 τον Σεπτέμβριο, βία Οκτώβριο!

    Πότε θα πάρουμε απαντήσεις για όλα αυτά; Επίσημα, μια βδομάδα πριν το event παρουσίασης της συσκευής, όταν παραδοσιακά η Apple ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου. Με άλλα λόγια… καλό φθινόπωρο και βλέπουμε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles