23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ρεκόρ Guinness στο twitter για το personal account @POTUS του Barack Obama

    Η επιρροή του Barack Obama στο Internet δεν είναι αμελητέα και η εμφάνισή του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

    barack obama

    Ο νέος προσωπικός λογαριασμός @POTUS του προέδρου Obama κατάφερε να κερδίσει ένα νέο ρεκόρ Guiness χάρη στον ταχύτατο χρόνο στον οποίο συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο followers, μόλις πέντε ώρες μετά τη δημιουργία του. Το προηγούμενο σχετικό ρεκόρ κατείχε ο Robert Downey Jr που είχε φτάσει το 1 εκατ. σε 23 ώρες και 22 λεπτά πέρισυ.

    POTUS

    Ο Obama τουίταρε έως τώρα από το λογαριασμό @BarackObama, ωστόσο τα προσωπικά του tweets ήταν μόνο όσα είχαν την υπογραφή -bo στο τέλος. Το @POTUS είναι ο πρώτος προσωπικός του λογαριασμός, κι αν αναρωτιέστε τι σημαίνει το username προέρχεται φυσικά από τα αρχικά των λέξεων President Of The United States.

    Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του Obama στο twitter, δεν έλειψαν τα trolls στο account του, ενώ χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος του με τον Bill Clinton, ο οποίος τον ρώτησε αν το username θα παραμείνει στο γραφείο όταν αφήσει αυτή τη θέση, με τον Obama να συνεχίζει το αστείο ρωτώντας αν ενδιαφέρεται κάποιος για το account @FLOTUS (αναφερόμενος φυσικά στην υποψηφιότητα της Hilary Clinton).

    potus-bill-clinton

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles