16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Scandal!

    Το «Scandal», δημιουργία της Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy), επιστρέφει για τον 4ο κύκλο επεισοδίων του, στο FOX Life, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 21:00, λίγες μόνο ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική! Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.

    BELLAMY YOUNG, DARBY STANCHFIELD, JEFF PERRY, TONY GOLDWYN, KERRY WASHINGTON, SCOTT FOLEY, JOSHUA MALINA, GUILLERMO DIAZ, KATIE LOWES

    Όλοι έχουν μυστικά… και η Olivia Pope (Kerry Washington) έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της δημόσιας εικόνας, των πιο σημαντικών προσώπων της Αμερικής συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της χώρας, διαφυλάσσοντας ότι αυτά τα μυστικά θα μείνουν καλά κρυμμένα, για πάντα. Η ομάδα της Olivia, πετυχαίνει πάντα το σκοπό της, καταφέρνοντας να διορθώνει τις ζωές των πελατών της. Εκεί όμως, που οι «Gladiators in suits» έχουν εμφανές πρόβλημα, είναι όταν πρόκειται για τις δικές τους ζωές.

    Στο finale του 3ου κύκλου τα γεγονότα κύλησαν αστραπιαία όταν μέσα σε λίγα λεπτά ο γιος του Προέδρου Grant (Tony Goldwyn) έχασε τη ζωή του μπροστά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την επανεκλογή του πατέρα του, αλλά και όταν η Olivia αποφάσισε να φύγει προς άγνωστο προορισμό με τον Jake (Scott Foley), μετά την τρομερή της δήλωση «I am the SCANDAL!».
    Ο 4ος κύκλος ξεκινάει 2 μήνες μετά και όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Ο Πρόεδρος Grant με το Cyrus (Jeff Perry) έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας 4ετίας στο οβάλ γραφείο, η Mellie Grant (Bellamy Young) προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό του γιου της και οι «Gladiators» έχουν αρχίσει να νιώθουν έντονα την απουσία της Olivia. Αλήθεια, πού είναι η Olivia Pope;

    Το FOX Life θα προβάλλει αποκλειστικά, τα επεισόδια του 4ου κύκλου «Scandal», κάθε Πέμπτη στις 21:00.

    https://www.youtube.com/watch?v=CrxprERZuyw

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles