11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα για Formula 1 & Moto GP: Στην poll position του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο ΟΤΕ ΤV

    [Δ.Τ] Τις καλύτερες θέσεις σε όλες τις πίστες των Grand Prix και Moto GP έχουν εξασφαλίσει τα κανάλια OTE SPORT για την πρεμιέρα της Formula 1 & του Moto GP αντίστοιχα.

    Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει την πρεμιέρα του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 και την προσπάθεια των υπολοίπων κατασκευαστριών εταιριών να “ρίξουν” την Mercedes από την κορυφή του βάθρο, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα ξεκινά στον OTE TV και το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP, στην πίστα Losail του Κατάρ.

    OTE-TV-Moto-GP-premiera

    Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, στην Μελβούρνη και το Αυστραλιανό Grand Prix (20/3), που θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στονΟΤΕ TV, μαζί με τα GP της Κίνας (17/4), της Μαλαισίας (2/10) και της Ιαπωνίας (9/10), ο OTE TV μας βάζει στο κλίμα με μία pre-season εκπομπή «Grand Prix», που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21.30, στο OTE SPORT 5HD.

    Η εκπομπή μεταφέρει όλα όσα έγιναν στην Βαρκελώνη, στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης των 11 ομάδων του πρωταθλήματος της F1 και, μεταξύ άλλων, φιλοξενείαποκλειστικές συνεντεύξεις με:

    • τον αγωνιστικό διευθυντή της McLaren, Ερίκ Μπουγιέ
    • τον τεχνικό επικεφαλής της Williams, Πατ Σίμοντς
    • τον τεχνικό διευθυντή της Force India, Άντριου Γκριν

    OTE-TV-F1-premiera

    Επίσης, ο racing director της Pirelli, Μάριο Ίσολα, εξηγεί τους νέους κανονισμούς με τα ελαστικά στη Formula 1 & ο οδηγός της Renault, Τζόλιον Πάλμερ, μιλά για τη νέα «πρόκληση» στην καριέρα του, αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα.

    Για τους φίλους των μηχανών, το ενδιαφέρον παραμείνει αναλλοίωτο, καθώς το πρώτο «Grand Prix» της σεζόν παρουσιάζει και όλα όσα αφορούν το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP, το οποίο επίσης ξεκινά την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Κατάρ και θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Η εκπομπή θα μεταφέρει όσα είδε στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν στο εμιράτο, τα νέα των ομάδων του φετινού grid και την τεχνική ανάλυση των νέων κανονισμών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles