16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Primal Carnage: Extinction ή αλλιώς δεινόσαυροι εναντίον ανθρώπων σε μάχη μέχρι τελικής πτώσεως!

    Όλοι λατρεύουμε τους δεινόσαυρους, καθώς οι τεράστιες “σαύρες” που κυριάρχησαν πριν από εκατομμύρια χρόνια στον πλανήτη μας δεν μπορούν παρά να εξάπτουν τη φαντασία μας! Για αυτό τόσο ο κόσμος του κινηματογράφου όσο και αυτός του gaming, έχει ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές με την εποχή των δεινοσαύρων. Ένα από τα dinosaur-based games που κάτι μας λέει ότι θα συγκινήσει πολύ την gaming Community του PS4 είναι και το multiplayer class-based shooter Primal Carnage: Extinction. Το εν λόγω game διαφέρει από τα συνηθισμένα, καθώς το κεντρικό concept του είναι ότι τοποθετεί τους δεινόσαυρους εναντίον μίας ομάδας ανθρώπων σε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως!   

    Primal_Carnage_Extinction_Artwork_7

    Αν και αρχικά το Primal Carnage θα κυκλοφορούσε ως ένα single-player game, τελικά τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία, καθώς το αρχικό στούντιο που είχε αναλάβει το development του αδυνατούσε να το φέρει εις πέρας, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη του τίτλου να περάσει στα χέρια της Circle 5 Studios. Σύμφωνα με τους developers, στο Primal Carnage: Extinction θα περιλαμβάνονται 4 διαφορετικά game modes (Team Deathmatch, Get to the Chopper, Survival και Free Roam), ενώ στο παιχνίδι αναμένεται να υπάρχουν 10 διαφορετικές classes (πέντε για τους δεινόσαυρους και πέντε για το team των humans). Το Primal Carnage: Extinction θα υποστηρίζει multiplayer games με τη συμμετοχή έως και 16 παικτών και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του για PS4 στις 20/10. Δείτε και το video για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles