20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Project Beyond. Μία γεύση από την εντυπωσιακή 3D κάμερα 360 μοιρών της Samsung

    Μία πρώτη γεύση από το Project Beyond, που αποτελεί στην ουσία μία τρισδιάστατη κάμερα 360 μοιρών, σχεδιασμένη ώστε να τραβάει video και να τα στριμάρει στο Gear VR, έδωσε στο Samsung Developer Conference η κορεατική εταιρεία.

    Beyond_View_Black_1

    Αναπτύχθηκε από το ThinkTankTeam σε συνεργασία με την Samsung Research America, και περιλαμβάνει 16 full HD κάμερες, ώστε να μπορεί να έχει πανοραμική λήψη 360 μοιρών (σε 3D), έχοντας τη δυνατότητα να συλλαμβάνει 1GPixel από 3D data κάθε δευτερόλεπτο. Από την κατασκευή της, φαίνεται επίσης πως πρέπει να είναι σε στατική θέση ώστε να τραβήξει video (να βρίσκεται δηλαδή πάνω σε ένα τρίποδο).

    Beyond_in_action

    Τα καλά νέα είναι πως το Project Beyond δε βρίσκεται σε μορφή concept, αλλά είναι μία πλήρως λειτουργική πρόταση, που συνδέεται με το Gear VR ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει τα videos που τραβάει χωρίς καθυστέρηση. Βέβαια, όπως διαβάζουμε, δε θα είναι αυτό το τελικό προϊόν, με τις εντυπώσεις αυτών που δοκίμασαν την κάμερα να είναι ανάμεικτες ως προς την ποιότητα του υλικού που τραβάει σε αυτή τη φάση. Η Samsung, από την πλευρά της, δεν αποκάλυψε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πότε σκοπεύει να την κυκλοφορήσει στην αγορά ή πόσο θα κοστίζει.

    Beyond_View_White_2

    Για περισσότερα, ίσως είναι χρήσιμο το promo video του Project Beyond από την εταιρεία, αλλά και το ειδικό site που έχει δημιουργηθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles