15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Project Valerie, το θεότρελο concept της Razer που έρχεται από το μέλλον! (CES 2017)

    H CES 2017 αποτελεί παραδοσιακά μία έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται οι πιο καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην ξεφύγουν ποτέ από τα όρια του «concept», αλλά όπως και να το κάνεις σε κάνουν να… ονειρεύεσαι. H Razer είναι γνωστή για τις «τολμηρές» τεχνολογίες που παρουσιάζει κατά καιρούς, αλλά πραγματικά με το Project Valerie μας φαίνεται ότι το… τερμάτισε!

    razer-project-valerie-2

    Το Project Valerie πρόκειται ουσιαστικά για ένα gaming laptop, το οποίο έρχεται με ένα ενσωματωμένο mechanical keyboard και τρία 4Κ monitors 17.3 ιντσών!  Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του συγκεκριμένου θεοπάλαβου concept, τα monitοrs αναδιπλώνονται και σύρονται αυτόματα κάθε φορά που ενεργοποιείται το laptop και εάν σας ενδιαφέρουν τα specs του, το εν λόγω concept βασίζεται στην δυνατότητες του Razer Blade Pro. Το Project Valerie αντλεί τη «δύναμη» του από μία Nvidia GeForce GTX 1080, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία G-Sync της Nvidia η οποία προσφέρει απίστευτα ομαλά frame rates και επιπλέον βοηθάει την πρόταση της Razer να υιοθετήσει το πρότυπο Surroung View της Nvidia. Παράλληλα, το ξεχωριστό αυτό prototype διαθέτει σασί από αλουμίνιο και σύμφωνα με τους εμπνευστές του, το πάχος του δεν θα ξεπερνάει τις 1.5 ίντσες και θα ζυγίζει λιγότερο από 5.5 κιλά! Αν και μπορεί να μην το δούμε ποτέ να κυκλοφορεί στην αγορά ως consumer προϊόν, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι το Project Valerie θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποσπάσει το πρώτο βραβείο ως το πιο καινοτόμο προϊόν της CES 2017. Απολαύστε το στο video που ακολουθεί…

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles