18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτες εικόνες από την νέα σειρά The Dark Tower, βασισμένη στα βιβλία του Stephen King

    Απ’ όταν ξεκίνησαν οι φήμες για την μεταφορά της σειράς μυθιστορημάτων του Stephen King The Dark Tower στην μικρή οθόνη, όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία όχι μόνο να δει την σειρά, αλλά να μάθει περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ’ όταν ξεκίνησαν ψίθυροι σχετικά με διάφορα σχέδια για σειρές και ταινίες με αρκετούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς να δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, όμως τώρα όλα έχουν πάρει τη σειρά τους αφού η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2017.

    dfsd

    Η Media Rights Capital και ο παραγωγός και συν-σεναριογράφος της ταινίας που θα ακολουθήσει την σειρά, Akiva Goldsman, μίλησαν για την τηλεοπτική σειρά και αποκάλυψαν νέες λεπτομέρειες. Η σειρά αρχικά θα υιοθετήσει το τέταρτο βιβλίο της σειράς, το Wizard and Glass, που ήταν το prequel μυθιστόρημα και αναφερόταν στο παρελθόν του Roland, όποτε στη σειρά  θα δούμε τον Idris Elba ως Roland Deschain (The Gunslinger), μαζί με τον Tom Taylor ως Jake Chambers.

    adcscx

    Καθώς η ιστορία θα αναφέρεται στο παρελθόν του Roland, ένας νεότερος ηθοποιός θα συμμετάσχει στο καστ μαζί με τον Elba και τον Taylor που θα χρησιμεύει ως μηχανισμός πλαισίωσης στην σειρά. Επίσης, ο Matthew McConaughey θα κάνει την εμφάνιση του ως ο άντρας με τα μαύρα (The Man in Black), καθώς ο χαρακτήρας αυτός εμφανίζεται και στο βιβλίο.

    sdfssdv

    “Στην ταινία, ο Roland υποφέρει από μια φρικτή απώλεια. Πρόκειται για τον πιο υπαρξιακό, προσωπικό σπαραγμό καρδιάς που θα μπορούσε να έχει ένας χαρακτήρας. Αν η ταινία αναφέρεται στην τελευταία του προσπάθεια να βρει ξανά την ελπίδα, η σειρά αναφέρεται στην απώλεια αυτής”, δήλωσε ο Goldsman.

    cdvdvc

    Προς το παρόν, η MRC έχει στα σχέδια της την πρώτη σεζόν της σειράς, που θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2017.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles