18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ταξίδι στον εφιαλτικό κόσμο του πολλά υποσχόμενου action-RPG, Vampyr!

    Οι δημιουργοί της Dontnod Entertainment, άφησαν εξαιρετικά δείγματα δουλειάς με το Life is Strange, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά και πετυχημένα adventures του 2015. Οι developers της Dontnod μετά το Life is Strange αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με το Vampyr, το οποίο πρόκειται για ένα εφιαλτικό action RPG που όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο του θα ασχολείται αρκετά με αιμοδιψείς vampires και άλλα πλάσματα του φανταστικού που ζουν μέσα στις σκιές.

    Vampyr 1.jpeg

    Το story λαμβάνει χώρα το 1918 στο Λονδίνο, το οποίο μαστίζεται εκείνη την περίοδο από την θανατηφόρα ισπανική γρίπη, η οποία άφησε πίσω της εκατόμβη νεκρών(τα ιστορικά αρχεία κάνουν λόγο για 500 εκατομμύρια νεκρούς σε ολόκληρο τον κόσμο). Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Jonathan E.Reid, ενός γιατρού ο οποίος πρόσφατα έχει χάσει την ανθρώπινη υπόσταση του και έχει μεταμορφωθεί σε έναν αιμοσταγή βρικόλακα. Νιώθοντας τη νέα του φύση να τον κυριεύει ο Jonathan καλείται να τραφεί με αίμα για να επιβιώσει και καλείται να βρει τα θύματα του… Πρόσφατα, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer, στο οποίο εμφανίζονται στοιχεία τόσο από το story όσο και από τα gameplay mechanics. Ο κεντρικός ήρωας έχει τη δυνατότητα να διαισθάνεται την «ποιότητα» αίματος του υποψηφίου θύματος του και μπορεί να δει εάν κάποιος έχει προσβληθεί από την ισπανική γρίπη.  Επιπλέον, από το εν λόγω trailer μπορούμε να διακρίνουμε ότι το Vampyr θα έχει μπόλικες συζητήσεις και αρκετή εξερεύνηση, ενώ επίσης παρουσιάζεται και ο μηχανισμός της μάχης. To Vampyr είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του σε PlayStation 4, Windows PC και Xbox Oneμέσα στο 2017 και αναμφίβολα πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles