18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Προβλήματα για την υπηρεσία Google Talk (UPDATE: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της)

    UPDATE: Η Google ανακοίνωσε ότι τα προβλήματα της δημοφιλούς υπηρεσίας της αποκαταστάθηκαν, με την ανάρτηση του εξής μηνύματος στη σελίδα της.

    Το πρόβλημα με το Google Talk πρέπει να έχει επιλυθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και την συνεχιζόμενη υποστήριξη. Να είστε βέβαιοι ότι η αξιοπιστία του συστήματος αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της Google και πραγματοποιούμε συνεχείς βελτιώσεις ώστε να καταστήσουμε τα συστήματά μας καλύτερα. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του Κέντρου Βοήθειας της Google.

     

    Σοβαρά προβλήματα που φτάνουν έως την αδυναμία χρήσης αντιμετωπίζει, τις τελευταίες ώρες, η υπηρεσία instant messaging, Google Talk – προβλήματα τα οποία φαίνεται να αφορούν την πλειονότητα των χρηστών της ανά τον κόσμο.

    Έτσι, πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για θέματα, όπως η αδυναμία chat με τους φίλους τους, η εξαφάνιση φίλων από τη λίστα των επαφών τους ή ακόμη και του συνόλου της λίστας των φίλων τους κι αυτό ενώ φαίνεται ότι παραμένουν online στην υπηρεσία.

    Η Google ερευνά από νωρίς το πρόβλημα, όπως σημειώνει σε σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν το status της υπηρεσίας, η πρώτη από τις οποίες δημοσιεύτηκε στις 13:40.

    “Είμαστε ενήμεροι ενός προβλήματος με το Google Talk το οποίο επηρεάζει την πλειοψηφία των χρηστών. Οι χρήστες που επηρεάζονται από αυτό έχουν πρόσβαση στο Google Talk, αλλά βλέπουν μηνύματα λάθους και άλλη μη αναμενόμενη συμπεριφορά”.

    Αναμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις από την εταιρεία όσον αφορά τη δημοφιλή υπηρεσία της τις επόμενες ώρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles