18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώην στελέχη της HTC δημιουργούν μία νέα κατασκευάστρια, την Kazam

    Δύο πρώην στελέχη της HTC, οι Michael Coombes και James Atkins, ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα το λανσάρισμα μίας νέας startup company που θα κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα με την ονομασία Kazam.

    Kazam_Logo

    Η νεοσύστατη εταιρεία θα εδρεύει στο Λονδίνο και θα στοχεύει στην ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας ως στόχο να κυκλοφορήσει τα πρώτα της smartphones έως τα τέλη του χρόνου. Η εταιρεία στην οποία ο Coombes θα είναι CEO και ο Atkins CMO θα διαθέτει επίσης ένα δίκτυο περιφερειακών πωλήσεων και γραφεία marketing σε όλη την Ευρώπη.

    Όπως υπόσχονται μάλιστα τα δύο πρώην στελέχη της HTC, τα smartphones της Kazam θα ενσωματώνουν “εντυπωσιακή σχεδίαση, ισχυρό hardware και “διαισθητική” τεχνολογία, μαζί με βελτιωμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.”

    Οι δύο τους είχαν εγκαταλείψει την HTC το Μάρτιο και τρεις μήνες μετά ανακοινώνουν τα νέα τους σχέδια. Αν και η αλήθεια είναι ότι δε θα είναι καθόλου εύκολο για μία νέα εταιρεία να καταφέρει να “ορθώσει το ανάστημά της” ανάμεσα στους κολοσσούς του χώρου (κάτι που δυσκολεύει ακόμη και μεγάλους κατασκευαστές) σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις πρώτες προτάσεις της Kazam στην αγορά μέσα στο 2013.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles