22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ψηφιακός μετρητής πίεσης ελαστικών αυτοκινήτου 100 PSI

    Μία από τις πιο κοινές ανησυχίες που αντιμετωπίζουμε στις καθημερινές μετακινήσεις μας, είναι η σωστή πίεση στα λάστιχα του αυτοκινήτου μας. Ανάλογα με το βάρος που φορτώνουμε στο όχημα, η πίεση αναπόφευκτα μειώνεται, αργά ή γρήγορα.

    Αντί λοιπόν να σταματάτε πιο συχνά απ’όσο θέλετε στο βενζινάδικο, για έλεγχο της πίεσης, καλύτερα σκεφτείτε τη λύση που σας προτείνουμε εδώ. Το συγκεκριμένο gadget της Smart Electronics είναι ένας φορητός μετρητής πίεσης, που κοστίζει μόνο 12,60 !!!

    Είναι μία πολύ μικρή και ελαφριά συσκευή χειρός, που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας, στο πορτ μπαγκάζ, ή ακόμα και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

    Μάλιστα υποστηρίζει μέτρηση σε διάφορες μονάδες πίεσης, όπως PSI, bar, kilopascal και κυβικά εκατοστά.

    Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και μία οθόνη LCD, η οποία απεικονίζει με απλά ψηφία και με απόλυτη ακρίβεια την εκάστοτε τιμή πίεσης των ελαστικών σας.

    Εντυπωσιακό είναι το χαρακτηριστικό μπλε LED φωτισμού, που δίνει το παρών τόσο στην οθόνη (όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο), όσο και στον δακτύλιο του συνδέσμου για τη βαλβίδα, που μπαίνει στην υποδοχή του λάστιχου. Έτσι, μπορείτε να δείτε τις ενδείξεις ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

    Δείτε πόσο πρακτική και intuitive είναι η χρήση του, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

    Έτσι, με το πάτημα ενός κουμπιού εξασφαλίζεται η άνετη ανάγνωση των μετρήσεων, για οποιονδήποτε, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως π.χ. κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

    Επειδή η σωστή πίεση στα ελαστικά του αυτοκινήτου σας είναι θέμα ασφάλειας αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics και ξεχάστε τις συχνές επισκέψεις στα βενζινάδικα!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 12,60 κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles