15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Public moment of the week #1 (+bonus tip)!

    Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Public, τα Public Moments Awards, είναι σε εξέλιξη και είναι ανοικτός για όλους! Μπορείτε να στείλετε την ή τις φωτογραφίες σας και να τις δείτε δημοσιευμένες και που ξέρετε… αν είναι αρκετά καλές, ίσως να είστε και οι νικητές!

    logo

    Κάθε εβδομάδα θα επιλέγουμε τις καλύτερες των καλυτέρων, φωτογραφίες από την γκαλερί του Public και μαζί θα σας δίνουμε ένα tip για να πετύχετε κι εσείς αψεγάδιαστες και πανέμορφες λήψεις και να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο την κάμερά σας.

    Τι παρατηρείτε, λοιπόν, στις δύο παρακάτω φωτογραφίες;

    δέησις

    κυριακάτικη ραστώνη γιωργος γαραφας

    Είναι και οι δύο του κ.Γιώργου Γαράφα και το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι φυσικά η συμμετρία και οι κάθετες γραμμές. Κάποιοι άνθρωποι (όχι μόνο οι φωτογράφοι), νιώθουν μια περίεργη αγαλλίαση και ευχαρίστηση στη θέα ενός συμμετρικού σχήματος, τοπίου, εικόνας. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, λειτουργούν αντίθετα, προτιμώντας την ασυμμετρία, τις γωνίες, επιζητούν το μη “κανονικό”, στο μάτι. Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία της απόλυτης συμμετρίας και της τοποθέτησης εντός αντικειμένου στο “κέντρο”, είναι σημαντική στη φωτογραφία. Θέλει λεπτούς χειρισμούς, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.

    Δείτε περισσότερες Public Moments φωτογραφίες εδώ!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles