14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Puls. Το smartwatch που φέρει την υπογραφή του Will.i.am!

    Ο διάσημος τραγουδιστής των Black Eyed Peas, Will.i.am, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε μία νέα αγορά, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την βιομηχανία του θεάματος, αλλά με τον κόσμο των νέων τεχνολογιών, κυκλοφορώντας το Puls, ένα smartwatch που φέρει την αποκλειστική υπογραφή του!

    puls_1
    To Puls πρόκειται για μία συσκευή, η οποία δεν χρειάζεται την ύπαρξη κάποιου smartphone για να λειτουργήσει, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά. O Will.i.am το παρουσίασε πρόσφατα σε ένα event, ενημερώνοντας το κοινό που είχε συγκεντρωθεί ότι το Puls έχει τη δυνατότητα να εκτελεί μία σειρά από λειτουργίες, όπως οι περισσότερες συσκευές του είδους. Ουσιαστικά το Puls δύναται να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να διαχειριστεί e-mails και φυσικά να παίξει μουσική. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Puls διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon που συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM, έρχεται με 16GB αποθηκευτικού χώρου και υποστηρίζει Wi-Fi, 3G και GPS. Επιπλέον, βασίζεται σε μία ειδικά σχεδιασμένη έκδοση του λειτουργικού Android, accelerometer και βηματομετρητή, ενώ η μπαταρία του διαθέτει είναι αρκετά πρωτότυπη, καθώς δείχνει να αγκαλιάζει τη συσκευή. Τέλος, ακολουθώντας τη τελευταία τάση, στο Puls θα υπάρχει μία virtual assistant στα πρότυπα της Siri, όπως επίσης και ορισμένες εφαρμογές για social media.    puls_3

    puls_4
    Το smartwatch του Will.i.am κυκλοφορεί σε διαφορετικά χρώματα και θα είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου της AT & T στη διάρκεια της φετινής εορταστικής περιόδου. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Will.i.am χρειάστηκε 3 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του και ελπίζουμε να άξιζε τον κόπο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles