20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Push Me Pull You: το πιο ανατριχιαστικό co-op παιχνίδι έρχεται σύντομα στο PS4

    H Αυστραλιανή εταιρία παραγωγής παιχνιδιών, House House, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι το πολυαναμενόμενο (και προκλητικό) sport game, το Push Me Pull You, θα είναι διαθέσιμο στις 3 Μαΐου  στο PlayStation 4. Το παιχνίδι επιλέγει και τοποθετεί δυο ζευγάρια αντίθετων παικτών σε ένα περίεργο παιχνίδι που μοιάζει κάτι σε ποδόσφαιρο, να το πω, όπου κάθε ομάδα ενώνεται από τη περιοχή της μέσης. Ναι, κυριολεκτικά, κάθε ομάδα λειτουργεί σαν ένα ενιαίο σώμα όπου σε κάθε άκρο του είναι και ένας παίχτης.

    λκλκλ

    Κάτι σαν τα κινούμενα σχέδια CatDog (Το Γατόσκυλο) της Nickelodeon, αν θυμάστε, όπου μια γάτα και ένας σκύλος μοιράζονταν το ίδιο σώμα έχοντας τα κεφάλια τους το ένα από μια πλευρά και το άλλο από την άλλη. Όπως αναφέρει ο δημιουργός, «εσύ και ο συμπαίκτης σου πρέπει να μοιραστείτε ένα σώμα για να πιάσετε, να κυλήσετε και σουτάρετε τη μπάλα στο μισό σας γήπεδο».

    Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί το 2014 και μετά από δυο χρόνια σχεδιασμού, θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες αρχικά στο PlayStation 4 και αργότερα στα Windows, Mac και Linux.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles