21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Putin Phone… Το iPhone που θα λατρέψουν οι fans του ηγέτη της Ρωσίας!

    O Vladimir Putin συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του πλανήτη, έχοντας φανατικούς θαυμαστές αλλά και… ορκισμένους πολέμιους! Η είδηση που ακολουθεί απευθύνεται στους  φίλους του ρώσου προέδρου, καθώς μία ιταλική φίρμα που ειδικεύεται στην εμπορία και κατασκευή πολυτελών ειδών, δημιούργησε το πρώτο smartphone που είναι αφιερωμένο στον Vladimir Putin!

    putin-iphone5s

    caviar-supremo-putin-2-690x460

    Το δημιούργημα της Caviar/Perla Penna φέρει την ονομασία “Caviar iPhone 5S Supremo Putin” και όπως μπορείτε να φανταστείτε πρόκειται για ένα προϊόν που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς, καθώς κοστίζει (μόλις) 4.363. δολάρια! Τώρα θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό… Πρώτον, απ’ άκρη σε άκρη διαθέτει επένδυση από ατόφιο χρυσάφι και δεύτερον, στο πίσω τμήμα του υπάρχει σκαλισμένο το πρόσωπο του προέδρου Putin μαζί με το εθνόσημο της Ρωσίας. Παρόλα αυτά, τo smartphone – υπερπαραγωγή είναι κατά βάση ένα απλό iPhone 5S, το οποίο φυσικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα μοντέλα iPhone που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το Putin Phone απευθύνεται σε πολίτες που ανήκουν στην (ολιγαρχική) ελίτ της ρωσικής κοινωνίας, οι οποίοι βέβαια διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς με άπειρα ψηφία και σκορπάνε χρήματα, αγοράζοντας ότι τρελό βάλουν στο μυαλό τους (όπως για παράδειγμα οικόπεδα στη σελήνη και ελληνικά νησιά).

    caviar-supremo-putin-4-690x421

    Τo Putin Phone έρχεται μέσα σε μία ειδική πολυτελή χειροποίητη θήκη, η οποία και αυτή με τη σειρά της κοστίζει όσο ένα… μηνιάτικο. Αν και απευθύνεται σε ελάχιστους και δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, αυτό το πολυτελές gadget είναι τόσο ποιοτικά κατασκευασμένο που σίγουρα θα το ενέκρινε ακόμη και ο ίδιος ο ρώσος πρόεδρος!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles