19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς σχετίζονται η Google, το Play Store και οι ενοικιάσεις ταινιών, με τις… μπανάνες

    Η Google μάς έχει συνηθίσει σε εναλλακτικούς τρόπους “διαφήμισης” των υπηρεσιών της. Και το νέο viral video, στο οποίο προβάλλει την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών μέσω Google Play, είναι, για ακόμη μία φορά, διαφορετικό από αυτό που περίμενες…

    Το σύντομο video, διάρκειας ενός λεπτού, εξηγεί πόσο απλή είναι η δυνατότητα downloading ταινιών, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Google, αλλά και η συνέχιση παρακολούθησης ενός φιλμ από το laptop στο smartphone. Και παρόλο που οι… μπανάνες αλλά και οι… καθρέφτες που βλέπει κανείς να “πρωταγωνιστούν” στο concept του video δεν αξιοποιούνται ακριβώς από την υπηρεσία της Google, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο συσχετισμός έχει το ενδιαφέρον του.

    Στο video είναι “κρυμμένα” και κάποια easter eggs (δωράκια) για όσους το παρακολουθήσουν, τα οποία αφορούν κάποιους συνδέσμους που οδηγούν στο κατάστημα εφαρμογών της Google, οφείλουμε όμως να σημειώσουμε (και να γκρινιάξουμε) για μία μικρή “λεπτομέρεια”

    Η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών μέσω Google Play δεν είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, εκτός ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιαπωνίας. Αντιλαμβανόμαστε το πολύπλοκο θέμα των δικαιωμάτων και όλων των υπόλοιπων παραγόντων που οδηγούν κάποιες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες στο να φτάνουν τόσο αργά στη χώρα μας, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να δούμε και στα μέρη τέτοια “καλούδια” της τεχνολογίας και όχι απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σ’ αυτά μέσω Internet… Προς το παρόν, βέβαια, μπορούμε απλά να δούμε το “ιδιαίτερο” viral video της Google για την υπηρεσία.

    Πηγή: Android Authority

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles