18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Qiku Q Terra. Το «τέρας» από την Κίνα με οθόνη 6’’ 2Κ, 4GB RAM και dual camera 13MP

    Πληθαίνουν οι προτάσεις από Κίνα που κερδίζουν το ενδιαφέρον όποιου αναζητά ένα δυνατό smartphone σε σχετικά καλή τιμή αγοράς. Και ένα ακόμη όνομα για το οποίο διαβάζουμε τώρα είναι της Qiku, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της εταιρείας Internet Security Qihoo 360 και της CoolPad.

    Η εταιρεία παρουσίασε τρεις συσκευές σε event στο Πεκίνο, μία χαμηλού κόστους, μία mid-range κια μία ναυαρχίδα, με την τελευταία φυσικά να κερδίζει περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού και των δημοσιογράφων.

    Qiku-Q-Terra (2)\

    Πρόκειται για το Qiku Q Terra, μία πρόταση που στοχεύει στην κορυφή της αγοράς και η οποία διαθέτει σώμα από αλουμίνιο, τεράστια οθόνη 6 ιντσών από τη Sharp 2.5D με ανάλυση QuadHD (2560×1440 pixels), 64-μπιτο επεξεργαστή Snapdragon 810, 4GB RAM, dual camera setup 13MPixels με αισθητήρες της Sony με υποστήριξη 4K video, δεύτερη κάμερα 8MPixels καθώς και μεγάλη μπαταρία 3.600mAh.

    Qiku-Q-Terra (5)

    Ενσωματώνει το 360 OS της εταιρείας που είναι βασισμένο στο Android 5.1 Lollipop, ενώ διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλά και ειδικά audio chips που της εξασφαλίζουν ήχο υψηλής πιστότητας.

    Qiku-Q-Terra (3)

    Η τιμή του Qiku Q Terra φτάνει τα 3.599 γουόν στην Κίνα (περί τα 500 ευρώ), τα οποία είναι μεν αρκετά, αλλά από την άλλη τα specs του τη δικαιολογούν. Πέρα από την Κίνα, θα διατεθεί και σε άλλες χώρες (Ινδία, Ινδονησία, Ρωσία, Βραζιλία, Τουρκία), χωρίς όμως να έχουμε περαιτέρω πληροφορίες διαθεσιμότητας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles