21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Quizdom, το ελληνικό social παιχνίδι γνώσεων για Android και iOS

    Στις 31 Ιουλίου κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό social quiz με ονομασία Quizdom, το οποίο υπόσχεται να σας δώσει αρκετές γνώσεις αλλά και αρκετή διασκέδαση με φίλους και μη.

    quizdom logo

    Η εφαρμογή είναι δωρεάν για Android και iOS, με μία PRO έκδοση να κυκλοφορεί σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Κάθε παίκτης μπορεί να αναμετρηθεί με έναν άλλο παίκτη, διαλέγοντας 4 κατηγορίες ανάμεσα σε συνολικά 20 διαθέσιμες και παίζοντας 4 γύρους με 4 ερωτήσεις σε κάθε έναν. Οι κατηγορίες ποικίλουν, από Ιστορία έως Πολιτική και από Αθλητικά έως Celebrities.

    quizdom for android ios

    Η social πλευρά της εφαρμογής επιτρέπει στον παίκτη να επιλέξει φίλους από Facebook, WhatsApp ή Viber, ενώ επίσης μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένο username παίκτη ή απλώς να πατήσει την επιλογή «τυχαία» και να εντοπίσει η εφαρμογή παίκτη γι’αυτόν. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης και λειτουργία chat, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν και γνωριμίες και μετέπειτα σχέσεις.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να παίξετε σωστά το Quizdom σε Android και iOS

    Η εφαρμογή μετρά μόλις μια μέρα κυκλοφορίας, κάτι το οποίο έχει εμφανίσει κάποια μικρό προβλήματα, με την ομάδα της social εφαρμογής να με διαβεβαιώνει πως δουλεύει full time για την επίλυση τους.

    Δοκιμάστε την εφαρμογή και δε θα χάσετε!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles