19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα R2-D2 βάζο μπισκότων που τραγουδάει χριστουγεννιάτικα!

    Ο R2-D2 είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των ταινιών Star Wars, καθώς το μικρό ρομποτάκι με την θαρραλέα καρδιά έχει αποκτήσει χιλιάδες fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, ένα χριστουγεννιάτικό βάζο μπισκότων με την μορφή του R2-D2 είναι σίγουρα ότι πρέπει! Το εκπληκτικό αυτό gadget, έχει πολύ πλάκα και το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος του πορσελάνινου αυτού βάζου είναι να το γεμίσει με διάφορα λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκά και στη συνέχεια να σηκώσει το καπάκι του. Με το που συμβεί αυτό, ο RD-D2 μπαίνει σε εορταστικό mood και αρχίζει και τραγουδάει τα “Jingle Bells“, Deck the Halls” και “We Wish you a Merry Christmas” με το δικό του μοναδικό προσωπικό στυλ. Το ξεχωριστό αυτό βάζο που σίγουρα θα το λατρέψουν όλοι οι φίλοι του Star Wars, αλλά και όλα τα geeks ανά την υφήλιο, στοιχίζει 29.95 δολάρια και το βρήκαμε στο on-line shop των Hallmark StoresΔεν χωράει αμφιβολία, ότι αυτόν τον R2-D2 θα τον λατρέψετε!
    R2 D2 Cookie Jar_2 R2D2_Cookie Jar_1

    — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr. —

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles