19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε το “σαιξπηρικό” launch trailer του Rainbow Six Siege!

    To Rainbow Six Siege της Ubisoft συγκατελέγεται αυτή τη στιγμή στα πιο αναμενόμενα games της φετινής χρονιάς και συζητείται ήδη αρκετά από την gaming community. Το Siege αναμένεται να πραγματοποιήσει μία σειρά από αλλαγές στη πετυχημένη φόρμουλα των Rainbow Six, εισάγοντας μία σειρά από επαναστατικούς μηχανισμούς, οι οποίοι θα περάσουν το δημοφιλές squad-based shooter στο επόμενο στάδιο, παρέχοντας αμέτρητες δυνατότητες στους fans του γνωστού tactical shooter.

    Rainbow Six Siege 2

    To αρκετά φιλόδοξο game αναμένται να κυκλοφορήσει στις 1/12 για PC, Xbox One και PS4 και η Ubisoft UK αποφάσισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους  fans με ένα launch trailer σύντομης διάρκειας, το οποίο σε σύγκριση με τα περισσότερα game trailers διαθέτει ένα πιο… εναλλακτικό και «κουλτουριάρικο» χρώμα. Συγκεκριμένα στο εν λόγω trailer ακούγεται (κάπως παραλλαγμένος) ο διάσημος λόγος του Ερρίκου Ε’ από το ομώνυμο ιστορικό έργο του William Shakespeare! Αναμφίβολα, αυτός είναι σίγουρα ένας αρκετά πρωτότυπος τρόπος για να εμπλουτίσεις το trailer του παιχνιδιού σου, αν και το Rainbow Six Siege η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον επανασχεδιασμένο tactical χαρακτήρα του, που φλερτάρει έντονα με τον απόλυτο ρεαλισμό. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το «ποιητικό» launch trailer του παιχνιδιού και προετοιμαστείτε για να το λιώσετε σε λίγες ώρες

    https://youtu.be/cU0qPyf989o

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles