23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μετά τον βίσωνα, συνέβη “selfie-ατύχημα” και με… κροταλία!

    Τελικά από ότι φαίνεται το ζωικό βασίλειο μισεί τις selfie φωτογραφίες, καθώς ύστερα από το περιστατικό με τον βίσωνα που επιτέθηκε σε μία γυναίκα και την κόρη της όταν εκείνες προσπάθησαν να τραβήξουν μία selfie μαζί του, τώρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό selfie-ατυχήματος στη μεγάλη λίστα των συγκεκριμένων περιστατικών, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή έναν… κροταλία!

    Selfie Krotalias
    Το περιστατικό έλαβε χώρα στο San Diego και ο άτυχος της υπόθεσης ονομάζεται Todd Fassler. Ο άτυχος άνδρας μία ημέρα που οδηγούσε σε έναν ερημικό αυτοκινητόδρομο του San Diego είδε κάπου έναν κροταλία και είχε τη “φαεινή ιδέα” να βγει μία selfie μαζί του. Αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν και το μεγάλο λάθος του, καθώς όταν πλησίασε, ο κροταλίας του επιτέθηκε δαγκώνοντας τον. Όπως είναι λογικό ο Todd έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έπρεπε να του χορηγηθεί ειδικό αντίδοτο στο δηλητήριο του φιδιού, για αυτό και διακομίστηκε και σε δεύτερο νοσοκομείο της περιοχής! Όταν η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, του ήρθε και η “λυπητερή“, καθώς πλέον καλείται να πληρώσει το ποσό των 150.000 δολαρίων για τα νοσήλια και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που έλαβε (ελπίζουμε ότι για καλό δικό του θα έχει κάποιου είδους ασφάλεια). Ευχόμαστε ότι αυτά τα περιστατικά θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά, έτσι ώστε οι λάτρεις των selfie φωτογραφήσεων να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και στο εξής (γιατί κάπου έχει καταντήσει αηδία το πράγμα εδώ που τα λέμε)…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles