16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Razer Leviathan Review: Τεχνολογική υπεροχή και ήχος από το επάνω ράφι!

    H Razer είναι μία εταιρεία, η οποία ως γνωστόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον χώρο των gaming περιφερειακών, καθώς τα gaming mice, αλλά και τα gaming headsets και keyboards που κυκλοφορεί αποτελούν premium προτάσεις, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν στο έπακρον τις ανάγκες των gamers. Η Razer πρόσφατα πήρε την απόφαση να κάνει ένα άνοιγμα σε μία νέα αγορά, με την κυκλοφορία του Leviathan, ενός 5.1 sound system που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει μία ξεχωριστή ώθηση στην gaming εμπειρία των users. Το Leviathan συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές επιδόσεις που δίνουν νέα διάσταση στην ακουστική σας εμπειρία…  Razer Leviathan 5

    Εξωτερική εμφάνιση και design

    H πρώτη εντύπωση που σου αφήνει το Leviathan της Razer είναι ότι πρόκειται για μία συσκευή, η οποία ξεχωρίζει για τα premium χαρακτηριστικά της. Το Leviathan είναι ένα σύστημα ήχου 5.1, το οποίο απαρτίζεται από ένα sound bar που φέρει στο εσωτερικό του 4 ενσωματωμένα ηχεία υψηλής πιστότητας, τα οποία σε συνδυασμό με το ομολογουμένως επιβλητικό subwoofer μπορούν να παράγουν ισχύ ήχου που φτάνει τα 60watt RMS. Leviathan 3

    Αυτό που κάνει το Leviathan να ξεχωρίζει είναι το compact μέγεθος του, το οποίο βοηθάει ώστε το Leviathan να χωράει και να τοποθετείται με χαρακτηριστική ευκολία σχεδόν παντού. Το sound system της Razer μπορεί να πλαισιώσει οποιοδήποτε γραφείο (μπροστά από την οθόνη του PC), αλλά και οποιοδήποτε slim τηλεόραση, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Oι designers της Razer έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά, δημιουργώντας ένα δυναμικό σύστημα ήχου, που διακρίνεται για τις compact διαστάσεις του, χωρίς ωστόσο να στερείται δυνατοτήτων. Παράλληλα, τα πλήκτρα ελέγχου βρίσκονται προσεκτικά τοποθετημένα στο επάνω τμήμα της sound bar, επιτρέποντας την εύκολη και άνετη πλοήγηση.

    Razer Leviathan (16) (Large)

    Razer Leviathan (21) (Large)

    Το Leviathan έχει αρχικά κατασκευαστεί με πρωταρχικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες των gamers, ωστόσο όπως κάθε sound bar που σέβεται τον εαυτό του, το σύστημα ήχου της Razer δύναται να συνδεθεί με μία σειρά από διαφορετικές συσκευές, καθώς διαθέτει το παραδοσιακό Aux audio jack 3.5″ αλλά και optical input, ενώ παράλληλα υποστηρίζει Bluetooth 4.0 (με τεχνολογία aptX και εμβέλεια που φτάνει μέχρι τα 10 μέτρα), όπως επίσης και λειτουργία NFC επιτρέποντας έτσι τη διασύνδεση με smartphones, tablets και άλλου είδους mobile συσκευές που υιοθετούν τα συγκεκριμένα πρότυπα. Αναμφίβολα, το Razer Leviathan μπορεί να συνεργαστεί με χαρακτηριστική άνεση με δεκάδες συσκευές, προσφέροντας και άλλες δυνατότητες στους users πέραν του gaming.

    Razer Leviathan 4

    Tech specs που δίνουν… πόνο!

    H Razer δεν θα μπορούσε να μην ενσωματώσει στο Leviathan μία σειρά από δυναμικά πρότυπα ήχου, καθώς το Leviathan υποστηρίζει Dolby Virtual Speaker, Dolby Digital (AC-3) και Dolby Pro Logic II. Η surround αίσθηση που παράγουν τα ενσωματωμένα ηχεία του sound bar είναι εκπληκτικής ποιότητας, ενώ παράλληλα ο crystal clear ήχος που παράγουν διακρίνεται για τα μοναδικά επίπεδα έντασης που «γεμίζει» με χαρακτηριστική άνεση οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όσο μεγάλος και εάν είναι. H καθαρότητα και η ζωντάνια του ήχου διατηρείται αναλλοίωτη ακόμη και όταν η ένταση είναι υψηλή, καθώς η «παραμόρφωση» του ήχου είναι μία άγνωστη έννοια για το Leviathan. Όσον αφορά το πανίσχυρο μπάσο που πηγάζει από το subwoofer του Leviathan εδώ μιλάμε ότι το sound system της Razer μοιράζει… αφόρητο πόνο! Χωρίς αμφιβολία, το subwoofer του Leviathan είναι μία κατηγορία από μόνο του, εκτοξεύοντας τη συνολική ακουστική εμπειρία στη… στρατόσφαιρα! Πιστέψτε μας, με το Leviathan οι gaming βραδιές σας δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτό που ήταν πριν και θα σας προτείναμε εάν αγοράσετε το Leviathan να αρχίσετε να παίζετε παλιούς τίτλους ξανά από την αρχή, έτσι ώστε να τους βιώσετε με την πλήρη ηχητική τελειότητα που χαρίζει το σύστημα ήχου της Razer.
     Razer-Leviathan

    Μοναδική ΑΑΑ Ποιότητα…

    Το Razer Leviathan είναι μία πρόταση που είναι βέβαιο ότι θα δώσει έναν ποιοτικό αέρα στην ακουστική σας εμπειρία. Αν και η τιμή του (στα 199 ευρώ) μπορεί να θεωρηθεί λίγο ακριβή από ορισμένους users, το γεγονός ότι προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα στα gaming sessions σας. Η πρόταση της Leviathan είναι βέβαιο ότι θα σας ικανοποιήσει και με το παραπάνω, χαρίζοντας σας μία μοναδική ακουστική εμπειρία από το επάνω ράφι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles