24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Razer Ouroboros [Βίντεο-παρουσίαση]

    Το Ouroboros είναι το νέο διαμαντάκι της Razer και όπως φαντάζεσαι μιλάμε για ένα ποντίκι από άλλο… πλανήτη! Το Ouroboros ανήκει στην κατηγορία των αμφιδέξιων, δηλαδή αυτών που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με την ίδια άνεση και λειτουργικότητα τόσο οι δεξιόχειρες όσο και οι αριστερόχειρες. Ανάλογα το χέρι που θα το κρατάς, έχεις τη δυνατότητα κλειδώματος των κουμπιών που βρίσκονται στην εξωτερική μεριά του ποντικιού, για να αποφύγεις τα ανεπιθύμητα πατήματα.

    Μέσα στη συσκευασία θα βρεις δύο ζευγάρια εξαρτημάτων, τα οποία μπαίνουν«κουμπωτά» στα πλάγια του ποντικιού με μαγνήτες, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Επίσης, θα βρεις και τη βάση του ποντικιού, η οποία θα κολλήσει πάνω στο γραφείο σου και δεν θα ξεκολλήσει ποτέ (πραγματικά, θα ζοριστείς!). Το καλώδιο του ποντικιού συνδέεται είτε πάνω στο ποντίκι για ενσύρματη χρήση, είτε πάνω στη βάση για ασύρματη με αυτονομία περίπου 12 ώρες.

    Το ποντίκι είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ένα από τα πιο βολικά gaming mice της αγοράς, αν όχι το βολικότερο. Όταν λέμε ότι το ποντίκι είναι πολύ βολικό δεν κάνουμε πλάκα, καθώς η ράχη του μπορεί να ρυθμιστεί αυξομειώνοντας την κλίση της, αλλά και το μήκος της! Από άποψη λογισμικού, με τη χρήση του Synapse 2.0, μπορείς να προγραμματίσεις 11 κουμπάκια πάνω στο ποντίκι, για να κάνουν τη δουλειά που θες.

    Η ευαισθησία του Ouroboros αγγίζει τα 8.200 dpi, η οποία σε συνδυασμό με τον διπλό(οπτικό και λέιζερ) αισθητήρα 4G (μόνο από το όνομα είναι ουάου!), θα σε καλύψουν όσο απαιτητικός gamer και να είσαι! Με τιμή που παίζει στα 133,98€, η αλήθεια είναι πως θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο μέχρι τελευταίου σεντ!

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles