22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ridley Scott επιστρέφει στον εφιαλτικό κόσμο του Blade Runner!

    Tο Blade Runner συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες όλων των εποχών. Το neo-noir sci-fi έπος του Ridley Scott, κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1982 και παρόλο που έχουν συμπληρωθεί 32 χρόνια από την πρώτη προβολή του, μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και σήμερα.

    blade-runner-2-movie

    Ο δημοφιλής σκηνοθέτης Ridley Scott επιβεβαίωσε σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, ότι πολύ σύντομα σκέφτεται να επιστρέψει στον δυστοπικό κόσμο του Blade Runner. Ο αναγνωρισμένος δημιουργός τόνισε ότι θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο sequel της ιστορικής ταινίας, όταν πλέον θα έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του φιλμ The Martian, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του τον Νοέμβριο του 2015. Σύμφωνα με τον Scott, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Hampton Fancher (o οποίος έγραψε το script του πρώτου φιλμ) και Michael Green (σεναριογράφος του Green Lantern) με τον γνωστό σκηνοθέτη να δηλώνει ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά, για το εάν θα επαναλάβει ο Harrison Ford το ρόλο του Rick Deckard, o Ridley Scott δήλωσε ότι θα το ήθελε πάρα πολύ να δει τον Ford στο sequel του Blade Runner. Αυτή τη στιγμή ο Ridley Scott εκτός του Martian ασχολείται και με το sequel του Prometheus, για αυτό και το πιο πιθανό είναι το δεύτερο Blade Runner να μην κυκλοφορήσει πριν το 2017.
    blade_runner___rachel_by_maxhitman-d39c7r5Πάντως, οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας σίγουρα θα χαρούν πολύ να δουν ξανά στην μεγάλη οθόνη τον επιθεωρητή Deckard, αν και ο Scott μαζί με τους σεναριογράφους θα πρέπει σίγουρα να βρουν έναν έξυπνο τρόπο για να χωρέσουν στο σενάριο τον προχωρημένης ηλικίας Harrison Ford (ο οποίος σε αυτή τη φάση είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του Star Wars Episode VII). Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω trailer για να θυμηθείτε ξανά ορισμένες από τις σκηνές της θρυλικής ταινίας που έχει αποκτήσει εκατομμύρια fans… 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles