18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Rise of the Tomb Raider. Η νέα Lara έρχεται πρώτα στο Xbox One!

    To Tomb Raider με πρωταγωνίστρια την Lara Croft συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ιστορικές σειρές του gaming, για αυτό και όποτε κυκλοφορεί ένας νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς αποτελεί ένα γεγονός ξεχωριστής σημασίας. Όπως είχε παρουσιαστεί στην Ε3, η επόμενη επική περιπέτεια της δυναμικής αρχαιολόγου θα ονομάζεται Rise of the Tomb Raider και θα αποτελεί τη συνέχεια του εξαιρετικά πετυχημένου Tomb Raider reboot που κυκλοφόρησε το  2013.

    Rise of the Tomb Raider

    Όπως ανακοινώθηκε στην ευρωπαϊκή έκθεση για video games Gamescom που λαμβάνει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, το επόμενο κεφάλαιο στη θρυλική ιστορία της Lara Croft αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του αποκλειστικά στο Xbox One με περιορισμένη αποκλειστικότητα, γεγονός που σημαίνει ότι ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει σε καμία άλλη πλατφόρμα για ορισμένο χρονικό διάστημα (όπου η χρονική διάρκεια της αποκλειστικότητας δεν έχει ακόμη οριστεί). To Rise of the Tomb Raider θα συνεχίζει τις περιπέτειες της διάσημης video game περσόνας από εκεί που σταματούσε το reboot, με τους gamers ουσιαστικά να παρακολουθούν την μετεξέλιξη της Lara Croft από μία απλή teenager σε μία τολμηρή εξερευνήτρια που γυρίζει το κόσμο, ψάχνοντας θησαυρούς αμύθητης αξίας και μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας.

    Rise-of-the-Tomb-Raider

    Αυτή βέβαια δεν θα είναι η μοναδική περιπέτεια της Lara Croft που ετοιμάζει η εταιρεία ανάπτυξης Crystal Dynamics σε συνεργασία με την Square Enix, καθώς τον προσεχή Δεκέμβριο αναμένεται το Lara Croft and the Temple of Osiris (για PC, Xbox One και PlayStation 4), το οποίο θα είναι ένα isometric action/adventure παιχνίδι συνεργασίας, με την έμφαση να δίνεται στην επίλυση γρίφων. Το Rise of the Tomb Raider αναμένεται μέσα στο 2015 και για να γλυκάνετε την αναμονή σας δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το καταπληκτικό trailer  που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles