21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ριζική αλλαγή εμφάνισης για το LinkedIn στις mobile εφαρμογές

    Όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή του LinkedIn στις mobile συσκευές του, ίσως να συμφωνήσουν μαζί μου ότι έχει «κολλήσει» στο παρελθόν: τόσο λειτουργικά, όσο και σχεδιαστικά. Τώρα το συνειδητοποίησε και το LinkedIn, με το τελευταίο να προετοιμάζει ριζική εμφάνιση στις mobile εφαρμογές του, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
    LinkedIn-app-640x525

    Το Project Voyager, θα είναι υπεύθυνο για τις αλλαγές που βρίσκονται καθοδόν, τόσο για iOS, όσο και για Android συσκευές αλλά και την web mobile έκδοση του LinkedIn. Δόθηκαν στην δημοσιότητα μερικά screen shots όπου δείχνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα για το κοινωνικό δίκτυο.

    linkedin-app-1-640x525

     

    Η εφαρμογή θα διαθέτει 5 tabs:

    Home – είναι ουσιαστικά το feed των χρηστών εμφανίζοντας πιο πρόσφατες ιστορίες από τις επαφές τους, καθώς και ιστορίες που ίσως να τους ενδιαφέρουν.

    Me – οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε στατιστικά για το προφίλ τους, όπως πόσα άτομα είδαν το profile τους αλλά και τις αναρτήσεις τους

    Messages – θυμίζει αρκετά τον νέο messenger του LinkedIn για web, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και GIFs

    My Network – εδώ θα εμφανίζονται τα τελευταία updates για επαφές και groups και εταιρίες που ακολουθείτε

    Search – η κλασσική αναζήτηση της εφαρμογής

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles