19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ρομπότ βλέπουν το trailer του horror/sci-fi φιλμ Morgan!

    Το μέλλον είναι εδώ. Δεν μπορείς να σκεφτείς και κάτι άλλο βλέποντας δύο από τα πιο εξελιγμένα και πιο “ανθρώπινα” ρομπότ στον κόσμο να παρακολουθούν το trailer του επερχόμενου horror/sci-fi φιλμ Morgan και να αντιδρούν σ’ αυτά που κάνει το “ρομπότ” πρωταγωνιστής της ταινίας. Το EDI (Electronic Deceptive Intelligence) του magicLab και το FACE (Facial Automation for Conveying Emotions) από το Πανεπιστήμιο της Πίζας, είδαν το trailer της φουτουριστικής ταινίας και αυτά που είπαν αλλά και έδειξαν στις εκφράσεις τους είναι το λιγότερο μοναδικά.

    unnamed7

    Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η Kate Mara ως η ειδική στο να λύνει προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις, την οποία η εταιρεία της θα την στείλει σε μία απομακρυσμένη και μυστική τοποθεσία όπου θα πρέπει να ερευνήσει ένα τρομακτικό ατύχημα. Πίσω απ’ αυτό κρύβεται η “Morgan”, το αποτέλεσμα πειραμάτων που πήγαν στραβά και που θα καταλήξουν σε άκρως επικίνδυνο artificial intelligence που έχει τη μορφή μίας νεαρής εντελώς απρόβλεπτης κοπέλας.
    Στο φιλμ όπου παραγωγός είναι ο Ridley Scott παρακαλώ πολύ και σκηνοθέτης ο Luke Scott, πρωταγωνιστούν ακόμα οι Anya Taylor-Joy, Toby Jones, Rose Leslie, Boyd Holbrook, Michelle Yeoh, Jennifer Jason Leigh και Paul Giamatti. Όσο τώρα αφορά τα ρομπότ, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles