18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Trailer για το Creed, τη νέα ταινία που σηματοδοτεί την επιστροφή του Rocky Balboa!

    O Rocky Balboa είναι ένας κινηματογραφικός ήρωας που όλοι μικροί και μεγάλοι έχουμε λατρέψει, καθώς ο ήρωας που υποδύθηκε ο Sylvester Stallone έχει φυσικά περάσει στην ιστορία του κινηματογράφου. Πολλοί θεώρησαν ότι το Rocky V (1990) θα ήταν η τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε ο γνωστός πυγμάχος, όμως ο Rocky επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου το 2006 με την ταινία Rocky Balboa.

    Creed

    Τώρα, μέσα στο 2015 αναμένεται μία ακόμη Rocky movie, ένα spin-off που θα ονομάζεται Creed. Η νέα ταινία ακολουθεί τα βήματα του εκκολαπτόμενου πυγμάχου Adonis Creed, γιού του Apollo Creed (στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Michael B. Jordan). O Adonis για να μπορέσει να κερδίσει το πρωτάθλημα πυγμαχίας αναζητάει τη βοήθεια του Rocky, ο οποίος αναλαμβάνει να τον προπονήσει και να γίνει ο μέντορας του, βοηθώντας τον νεαρό αφροαμερικανό να ανακαλύψει την καρδιά του πρωταθλητή. To Creed σκηνοθετείται από τον Ryan Googler και είναι προγραμματισμένο να κάνει την έξοδο του στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α στις 25 Νοεμβρίου του 2015. Μόνο και μόνο ότι θα βρίσκεται ο αγαπημένος Sylverster Stallone σε αυτή, νομίζουμε ότι θα αξίζει τον κόπο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles