22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ROLAND – VR-3EX Μίκτης ήχου και εικόνας με δυνατότητα recording και web streaming σε ένα!

    Το VR-3EX αποτελεί το ιδανικό εργαλείο δουλειάς για εφαρμογές στις οποίες απαιτείται η διαχείριση ήχου και εικόνας.  Ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση με αρκετά απλή επιφάνεια εργασίας, στην αριστερή πλευρά της οποίας βρίσκεται ο μίκτης ήχου και στα δεξιά ο μίκτης εικόνας. ‘Όλα τα ρυθμιστικά buttons, knobs και faders χρησιμοποιούνται για τις απλές λειτουργίες ελέγχου, ενώ με την βοήθεια οθόνης αφής γίνονται οι πιο σύνθετες ρυθμίσεις και παραμετροποιήσεις μέσω ενός ευδιάκριτου και κατανοητού γραφικού περιβάλλοντος.

     VR-3EX_photo

    Σχεδιάστηκε κυρίως για χρήση σε live δραστηριότητες και η λειτουργικότητά του προσφέρει τη δυνατότητα ακόμα και σε χρήστες που δεν έχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, να επεξεργάζονται εύκολα και γρήγορα εικόνα, ήχο ενώ βρίσκονται ταυτόχρονα online στο διαδίκτυο.

    Το VR-3EX μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνέδρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρουσιάσεις, συναυλίες, clubs και γενικότερα σε live events, στα οποία χρειάζεται να γίνει διαχείριση ήχου, εικόνας, web streaming ή ακόμα και recording.

     

    VIDEO

    4 είσοδοι Video, οι τρεις είναι SD – (HDMI COMPOSITE) και η τέταρτη HD έως και 1080p ή WUXGA – (HDMI COMPOSITE και VGA) .

    2 έξοδοι Videο, PGM έως και 1080p ή WUXGA (HDMI COMPOSITE και VGA) και μία έξοδος PVR (HDMI).

    Ενσωματωμένη multiview οθόνη αφής, Scalers στην τέταρτη video είσοδο και στην έξοδο Video, PinP/Split/Quad και Key compotion λειτουργίες, 250 Wipe patterns και 11 video effects,  HDCP compliant και USB interface για web streaming και recording.

    AUDIO

    Ψηφιακό μίκτης 18 καναλιών με εισόδους: XLR/TRS, RCA 3.5st, εσωτερικά μικρόφωνα και ο ήχος από τις HDMI εισόδους.

    LCD με ενδεικτικά σήματος εισόδου και για όλα τα κανάλια.

    EQ, HPF, GATE, COMP, DELAY και REVERB για όλες τις εισόδους.

    3 Band EQ, Mastering, και USB out delay, καθώς επίσης Main και AUX έξοδοι.

    USB OUT

    Περιλαμβάνεται έξοδος USB για σύνδεση με Η/Υ για web streaming με την χρήση διάφορων streaming υπηρεσιών, για recording με την χρήση της εφαρμογής «Video Capture for VR» της Roland, καθώς επίσης και έλεγχος της συσκευής από τον Η/Υ με την εφαρμογή VR-3EX RCS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles