22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ROMOSS Solo 5 Plus. Νέο PowerBank 10.000mAh με οθόνη LCD

    H ROMOSS Greece συνεχίζοντας να εμπλουτίζει τη γκάμα της με νέα μοντέλα από σύγχρονα powerbanks, φέρνει μια top value for money πρόταση, το Solo 5 Plus.

    solo 5 plus (With white background-5)

    Αποτελεί την εξέλιξη του top seller Solo 5, όντας πια εφοδιασμένο με φωτεινή οθόνη LCD για την ένδειξη της στάθμης μπαταρίας του powerbank.

    Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή με απόλυτη ακρίβεια το ποσοστό ενέργειας που παραμένει αποθηκευμένο στις μπαταρίες λιθίου του powerbank και να υπολογίσετε τις φορτίσεις που σας απομένουν.

    Επιπλέον, το Solo 5 Plus σας δίνει αρκετή ενέργεια για να φορτίσετε 4-5 φορές πλήρως το smartphone σας, πριν οι μπαταρίες του χρειαστούν επαναφόρτιση. Υποστηρίζει την ταυτοχρονη φόρτιση μέχρι και 2 συσκευών μεταξύ smartphone, tablet, ψηφιακής μηχανής, MP3, MP4, ηλεκτρονικού τσιγάρου και γενικότερα κάθε συσκευή που φορτίζει με 5V τάση ρεύματος.

    4

    Η οθόνη του Solo 5 Plus σβήνει αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα ώστε να εξοικονομεί ενέργεια, ενώ εσείς με μια ματιά θα γνωρίζετε αν το powerbank χρειάζεται φόρτιση.

    Η απόδοση (conversion rate) του Solo 5 Plus κυμαίνεται στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς, 85%! Έτσι με την ίδια συνολική χωρητικότητα (10.000mAh) με το Solo 5 Plus έχετε περίπου 1000 επιπλέον πραγματικής ενέργειας σε σχέση με τα απλά powerbanks της αγοράς.

    Διατίθεται με 1 έτος εγγύησης, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της ROMOSS Greece. Τα ROMOSS powerbanks είναι τα μόνα με διπλάσια διάρκεια εγγύησης από την προβλεπόμενη από την Ε.Ε.

    Η ROMOSS είναι το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο brand powerbanks στην Ελλάδα και ένα από τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως. Με απόλυτη εστίαση στις λύσεις φόρτισεις, τα προϊόντα της ROMOSS ξεχωρίζουν και καλύπτουν με αξιοπιστία τις σύγχρονες ανάγκες.

    Μάθετε περισσότερα εδώ

    Τιμή λιανικής: 33,90€

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles